Hotel i Ravello på Amalfikysten

Hotel Graal

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Graal ligger i centrum af den gamle middelalderby Ravello, der også er kendt som "musikkens by". Ravello ligger i kuperet terræn på en bjergkam 350 meter over Amalfikysten og er en af områdets mest romantiske byer med små hyggelige gader, fantastiske parker og haver, fortryllende udsigter over Middelhavet. Det er det perfekte sted hvis du ønsker en afslappende ferie og et komfortabelt overnatningssted med en uforglemmelig udsigt.

Musikkens by

I løbet af sommeren, afholdes der en stor udendørs festival primært med klassisk musik. Den finder sted i parken i Villa Rufolo, som har indgang fra domkirkepladsen, og i samme anledning bliver der hvert år bygget en "svævende" glas-scene, så den betagende udsigt over Amalfikysten danner en spektakulær baggrundskulisse. Resten af året er der også klassiske koncerter flere gange om ugen, som dog er i noget mindre målestok, og som primært afholdes indendørs i den tidligere kirke Annunziata.

Verden ligger for dine fødder

Hotel Graal ligger som nævnt blot 2 minutters gang fra et par af byens største attraktioner, nemlig domkirken og Villa Rufolo, men i Ravello er alting ganske småt, så byen er let at overskue. Hvis du vil på udflugt i området, er der et busstoppested lige ved siden af hotellet med forbindelse til Amalfi. Bussen kører også ned til havet, men det er nok ikke så vigtigt, når der er pool på hotellet og en af verdens bedste udsigter.

Familiær gæstfrihed

I 60'erne var Hotel Graal et privat hjem, og det hele begyndte med, at familien lejede deres private værelser ud om sommeren, altså en form for Bed & Breakfast. Efter nogle år valgte de at bygge til, og i dag har hotellet 43 værelser. Flere af familiens medlemmer bor stadig på hotellet, så du kommer til at møde en familie i tre generationer, hvilket ikke er ualmindeligt i Ravello, hvor de fleste hoteller er opstået på samme måde. På hotellet er der reception, opholdsstue, bar, restaurant og swimmingpool - og så er der gratis wi-fi på hele hotellet.

Pool med panoramaudsigt

Det største plus ved Hotel Graal er nok den store swimmingpool, som ligger med en fantastisk udsigt over Middelhavet. Der er både solsenge og parasoller, så det er et oplagt sted at forkæle dig selv med en cocktail mens du nyder solen. Hvis du bliver sulten, kan du frekventere hotellets a la carte restaurant, som også har udendørs servering. Hvis du kan nøjes med en sandwich eller en snack, kan du også benytte dig af pool-baren, som er åben i dagtimerne. Om aftenen kan du naturligvis også spise i hotellets restaurant Ristoro del Moro, hvor du kan nyde din middag under stjernehimlen og med samme fantastiske udsigt, som fra resten af hotellet.

Hvis du kommer i bil

Hvis du kommer til Ravello i bil, kan du benytte hotellets en private garage mod tillæg, så længe der er plads. Personalet henter og bringer bilen, så det skal du ikke tænke på. Er garagen fyldt op, er det så heldigt, at Hotel Graal er nærmeste nabo til byens nye auditorium, hvor der også er parkeringskælder (mod tillæg).

Læs mere om Hotel Graal

Værelse med udsigt

Hotel Graal har i alt 43 værelser i flere forskellige kategorier, men fælles for dem alle er, at de har en større eller mindre balkon med udsigt over bjergene og havet. Værelserne er meget forskellige både i standard og indretning, og det er vigtigt at understrege, at en del af værelserne ikke helt lever op til de officielle 4 stjerner, til gengæld er udsigten 7-stjernet :) Som minimum har alle værelser balkon med udsigt, aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks, gratis wi-fi og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Graal

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Graal

Læs personlige anmeldelser af Hotel Graal som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Graal. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Graal

Fantastisk udsigt!

Hotellet er noget nedslidt på sine steder, men intet, der generer, hvis man ikke er alt for pertentlig. God morgenmad, personalet fantastisk og udsigten pragtfuld. Beliggenheden bare nogle få minutter fra kirken i Ravello var perfekt. Hvis vi skal til Ravello igen, vil vi højst sandsynligt booke dette hotel.

Læs mere

Fantastisk udsigt

Flot udsigt fra værelse, svømmebassin, terrasse og restauranter. God og høflig service og rengøring. Hyggelig by. Afsindige taxi priser når man vil til og fra Ravello (45 EUR) 6 km til Amalfi, men meget billige busser (ca 2 EUR), bemærk at bussen oftest er overfyldt.

Læs mere

Fantastisk beliggenhed, god service, fine værelser, men lidt slidte

Læs mere

Perfekt udsigt.

Okay hotel med virkelig venlig og imødekommende personale.
Værelset pænt og rent men altan samt stole og bord var aldrig
rene - tyndt støvlag overalt hver dag.
Morgenmad ALDRIG set så ringe - samt organiseret meget dårligt
med ofte lange ventetider på morgenkaffen/the.
Dette trænger virkeligt til en opgradering.

Læs mere
 
search map