Anmeldelser af Hotel Giordano

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Giordano

Læs personlige anmeldelser af Hotel Giordano som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Giordano. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Giordano

Hotel Giordano
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Giordano
Firesengsværelse med balkon
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Gunilla og fra Vällingby i Sverige boede på Hotel Giordano i Ravello den 13.-16 oktober 2012. Siden fortsatte turen til Hotel Cristina i Sant 'Agnello.

Vi har været meget tilfredse med hele rejsen. Det har været en fantastisk oplevelse alt fra Capri til Pompei og Vesuv, og så alle de smukke udsigt langs Amalfivejen. Alt har fungeret strålende og hotellet var kanon. En stor tak til dig Marcus Stoltz for et strålende arbejde igen !!!! :)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Rejsen var vidunderlig. Meget smuk natur og oplevelser. Dog kræves en del opmærksomhed under kørslen, og det var godt at have to chauffører. Der var betagende udsigter og havet så virkelig så blåt ud som man ser på billederne. Trods regnen de to første dage (dog kun om aften) var oplevelsen af Amalfi meget positiv. Vila Cimbrone. Vidunderlig. Capri var et højdepunkt. San Michele overgik vores forventninger. Ligeledes Pompeji og Vesuv. I Herculaneum var mange paladser lukket for renovering. Tog toget til Napoli én dag, som fungerede fint. Glad for at have været der, men absolut intet must. Slottet Caserta var intet at se. Det var nedslidt og besværet for at komme dertil opvejer det ikke. Dårligt vedligeholdt haven og springvand. Marmorstatuer skjult blandt tilgroede træer og buskads. Alle venlige og de fleste talte engelsk. Vidste ikke, at Sorrento var sådan en turistby, men ikke desto mindre var alle venlige og positive.

Godt at vide:
Parkeringsmuligheder i de små landsbyer; hvor er de? Godt for planlægningen. Hvordan får man et kort over vandreture? GPS koordinater for hotellet ville være godt at have. Super at have en GPS med sig, hvis man lejer en bil.

Hotellet er super godt. Alt fungerer og personalet er meget venlige. Busservicen på Hotel Cristina til og fra Sorrento suveræn. Igen, tak for en god support og forslag til hoteller, osv ..

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map