Hotel i Ravello på Amalfikysten

Hotel Giordano

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Mere centralt bliver det ikke

Hotel Giordano er et rigtigt dejligt familieejet hotel, som ligger lige i centrum af Ravello, blot et stenkast fra domkirkepladsen med de mange caféer og Villa Rufolo, der er kendt for de klassiske koncerter, som finder sted året rundt. Fra Hotel Giordano er der også kun et kort spadseretur til søsterhotellet Villa Maria, hvor du finder hotellets restaurant, og til parken i Villa Cimbrone, hvor du har en af de mest spektakulære udsigter i hele Italien.

Gratis parkering i centrum af Ravello

Hotellet ligger i en gammel herskabsvilla fra 1700-tallet og er indrettet med mange antikviteter. Der er en en lille have, reception, en hyggelig lobby, solterrasse, morgenmadsrestaurant, bar, kongresfaciliteter og swimmingpool med udsigt mod domkirkepladsen og nabobyen Scala. Som noget helt ekstraordinært har hotellet sin egen store og gratis parkeringsplads under den imponerende blåregn. Hotellet har 33 værelser i flere forskellige kategorier, og superior-værelser har balkon eller terrasse. Værelserne pænt men enkelt indrettet med aircondition, minibar, satellit TV, telefon samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Der er wi-fi på de offentlige områder.

Læs mere om Hotel Giordano

Adgang til flere faciliteter

På det nærliggende søsterhotel Villa Maria, som ligger 5-10 minutters gang i retning mod Villa Cimbrone, kan du benytte restauranten. I sommersæsonen kan du nyde dine måltider udendørs i haven med en fantastisk udsigt over Dragedalen og de små nabobyer Scala, Minuta og Pontone. Komplekset omfatter også en helt tredje villa, som ligger lige overfor Villa Maria. Den hedder Villa Eva, og benyttes mest til bryllupper og andre større arrangementer, som afholdes i selve villaen eller i den store park. Alle gæster på Hotel Giordano er velkomne til at benytte faciliteterne alle tre steder.

Læs om værelserne på Hotel Giordano

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map