Hotel i Ravello på Amalfikysten

Hotel Giordano

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Mere centralt bliver det ikke

Hotel Giordano er et rigtigt dejligt familieejet hotel, som ligger lige i centrum af Ravello, blot et stenkast fra domkirkepladsen med de mange caféer og Villa Rufolo, der er kendt for de klassiske koncerter, som finder sted året rundt. Fra Hotel Giordano er der også kun et kort spadseretur til søsterhotellet Villa Maria, hvor du finder hotellets restaurant, og til parken i Villa Cimbrone, hvor du har en af de mest spektakulære udsigter i hele Italien.

Gratis parkering i centrum af Ravello

Hotellet ligger i en gammel herskabsvilla fra 1700-tallet og er indrettet med mange antikviteter. Der er en en lille have, reception, en hyggelig lobby, solterrasse, morgenmadsrestaurant, bar, kongresfaciliteter og swimmingpool med udsigt mod domkirkepladsen og nabobyen Scala. Som noget helt ekstraordinært har hotellet sin egen store og gratis parkeringsplads under den imponerende blåregn. Hotellet har 33 værelser i flere forskellige kategorier, og superior-værelser har balkon eller terrasse. Værelserne pænt men enkelt indrettet med aircondition, minibar, satellit TV, telefon samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Der er wi-fi på de offentlige områder.

Læs mere om Hotel Giordano

Adgang til flere faciliteter

På det nærliggende søsterhotel Villa Maria, som ligger 5-10 minutters gang i retning mod Villa Cimbrone, kan du benytte restauranten. I sommersæsonen kan du nyde dine måltider udendørs i haven med en fantastisk udsigt over Dragedalen og de små nabobyer Scala, Minuta og Pontone. Komplekset omfatter også en helt tredje villa, som ligger lige overfor Villa Maria. Den hedder Villa Eva, og benyttes mest til bryllupper og andre større arrangementer, som afholdes i selve villaen eller i den store park. Alle gæster på Hotel Giordano er velkomne til at benytte faciliteterne alle tre steder.

Læs om værelserne på Hotel Giordano

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Giordano

Læs personlige anmeldelser af Hotel Giordano som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Giordano. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Giordano

Læs mere

Gunilla og fra Vällingby i Sverige boede på Hotel Giordano i Ravello den 13.-16 oktober 2012. Siden fortsatte turen til Hotel Cristina i Sant 'Agnello.

Vi har været meget tilfredse med hele rejsen. Det har været en fantastisk oplevelse alt fra Capri til Pompei og Vesuv, og så alle de smukke udsigt langs Amalfivejen. Alt har fungeret strålende og hotellet var kanon. En stor tak til dig Marcus Stoltz for et strålende arbejde igen !!!! :)

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Giordano

Rejsen var vidunderlig. Meget smuk natur og oplevelser. Dog kræves en del opmærksomhed under kørslen, og det var godt at have to chauffører. Der var betagende udsigter og havet så virkelig så blåt ud som man ser på billederne. Trods regnen de to første dage (dog kun om aften) var oplevelsen af Amalfi meget positiv. Vila Cimbrone. Vidunderlig. Capri var et højdepunkt. San Michele overgik vores forventninger. Ligeledes Pompeji og Vesuv. I Herculaneum var mange paladser lukket for renovering. Tog toget til Napoli én dag, som fungerede fint. Glad for at have været der, men absolut intet must. Slottet Caserta var intet at se. Det var nedslidt og besværet for at komme dertil opvejer det ikke. Dårligt vedligeholdt haven og springvand. Marmorstatuer skjult blandt tilgroede træer og buskads. Alle venlige og de fleste talte engelsk. Vidste ikke, at Sorrento var sådan en turistby, men ikke desto mindre var alle venlige og positive.

Godt at vide:
Parkeringsmuligheder i de små landsbyer; hvor er de? Godt for planlægningen. Hvordan får man et kort over vandreture? GPS koordinater for hotellet ville være godt at have. Super at have en GPS med sig, hvis man lejer en bil.

Hotellet er super godt. Alt fungerer og personalet er meget venlige. Busservicen på Hotel Cristina til og fra Sorrento suveræn. Igen, tak for en god support og forslag til hoteller, osv ..

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Giordano

Læs mere
 
search map