Hotel i Ravello på Amalfikysten

Hotel Caruso

 
Hotel Caruso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Caruso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ravello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Caruso ligger i centrum af den lille bjergby Ravello på Amalfikysten, og er ubetinget et af de allerbedste hoteller i Italien.

Det er indrettet i et palads fra 1100-tallet og har fungeret som hotel siden 1893, hvor ejeren Sig. Pantaleone Caruso udlejede 5 værelser i en af paladsets fløje under navnet Pensione Belvedere. I dag er det den karismatiske Sig. Gino Caruso, som står for den daglige ledelse og sørger for at videreføre den meget specielle atmosfære.

Læs mere om Hotel Caruso

Hotellet har en meget broget men samtidig yderst interessant historie, og hvis murene kunne tale, ville man få mange interessante oplysninger - men gæstebøgerne taler heldigvis deres tydelige sprog om berømte gæster fra hele verden - ikke mindst Amerika. Men paladset har også haft en helt anden funktion, nemlig som opholdssted for de allierede tropper efter deres landgang i Salerno-bugten i 1943. En historie som de lokale ravellesere stadig gerne deler med de, som har lyst.

Hotellet genåbnede i 2006 efter en meget gennemgribende renovering, og er i dag i tiptop-stand, men arkitekterne har heldigvis arbejdet med ærbødig respekt for historiens vingesus, så de gamle fresker i flere af lofterne er heldigvis bevaret.

Hotel Carusos park "Belvedere" som tidligere var noget forfalden, har fået et løft af de helt store, og yderst på spidsen finder man den mest fantastiske pool som In-Italias udsendte nogensinde har set. Den er opvarmet og kan dermed bruges hele året - og billederne taler vist for sig selv.

Hotel Caruso ligger øverst i Ravello, og man kører forbi den lille plads Piazza Fontana, før man ankommer til selve paladset, der ligger over for den lille hyggelige kirke San Giovanni, som er rammen om mange af de eventyrlige brylluper, som Ravello er så berømt for. Hotellet har selvfølgelig alle de faciliteter, som man kan forvente af et sted af den standard, bl.a. stor reception, lounge, butik, bar, flere restauranter, opholdsstuer, have, terrasser, pool, fitness center m.m.

Også værelserne er en oplevelse i sig selv - og findes i mange variationer og prisklasser. Der er 45 i alt og alle er virkelig pænt indrettede i klassisk stil og har telefon, internetforbindelse, satellit-tv med DVD, værdiboks, minibar, aircondition og bad med brus og/eller kar, føntørrer og toilet. Suiterne har også jacuzzi-badekar. Værelserne vender enten mod byen og bjergene, eller mod Amalfikysten, og flere har privat balkon, terrasse eller have.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Hotel Villa Franca

Positano, Campania

Hotel Covo dei Saraceni

Positano, Campania

Anbefalinger til dig

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map