Hotel i Ravello på Amalfikysten

Hotel Bonadies

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Krøyers vinstue

Hotel Bonadies har en lang og broget historie, som går flere hundrede år tilbage. Oprindelig har bygningerne været benyttet til noget så forskelligt som kloster og udskænkningssted, og tilbage i 1890 udødeliggjorde maleren P.S. Krøyer den hyggelige vinstue på Locanda Bonadies i et af sine verdensberømte malerier, som i dag kan beundres på Den Hirschprungske Samling i København. Krøyer var nemlig på bryllupsrejse i Ravello med sin elskede Marie, og det kom der ikke mindre end et par og tredive malerier ud af. De boede dog ikke på Hotel Bonadies, men på et nærliggende pensionat, hvorfra de drog ud i den nære omegn med deres malergrej.

Musikkens by

Ravello er dog mest kendt som musikkens by, og der afholdes klassiske koncerter året rundt. Mest berømt er den udendørs sommerfestival, som finder sted i Villa Rufolo på domkirkepladsen i juli og august, men vælger du at bo på Hotel Bonadies, kan du altså komme til koncert på alle tidspunkter af året, dog i mindre målestok.

Et familiehotel med det hele

Hotel Bonadies ejes af familien Carrano, og det er et rigtigt familiehotel, hvor du vil komme helt tæt på en italiensk familie i flere generationer, og naturligvis også på famliens elskede gravhund Camilla, som mener at hun er den retmæssige ejer. Hotellet har indgang fra den lille hyggelige Piazza Fontana, og fra receptionen kan du tage elevatoren både op og ned, for hotellet er nemlig bygget på en bjergskråning. Det betyder at det lille hotel har ikke mindre end 7 etager, og kronen på værket er de store tagterrasser, hvorfra du har en helt fantastisk udsigt, og kan nyde livet i den lille jacuzzi, hvis ikke du vælger at dyppe tæerne i poolen, et par etager længere nede. Hotellet har en lille bar, hvor mange af de lokale kommer og drikker deres kaffe, og restauranten benyttes også ofte til private arrangementer som fødselsdage og bryllupper.

Du kan gå til det meste

Fra hotellet kan du gå til det meste, og selve domkirkepladsen som er byens centrum ligger blot ca. 5 minutters gang herfra. Der går bus til Amalfi ca. en gang i timen, men hvis du hører til de aktive, er det muligt at du foretrækker at gå ad de smukke vandrestier i bjergene. Det tager normalt knapt en time at gå til byerne Atrani og Amalfi, så hvis bussen er forsinket, er det lige før, det er hurtigere at gå, og under alle omstændigheder er det rigtig smukt. Ravello er også en af de mest romantiske byer på Amalfikysten, med store grønne parker og fantastiske udsigter. Tæt på Hotel Bonadies finder du de prestigefyldte 5-stjernede hoteller, hvoraf flere af dem går for at være nogle af de bedste hoteller i verden.

Læs mere om Hotel Bonadies

Klassiske men enkle hotelværelser

Hotellets 34 værelser er fordelt på mange etager og i flere forskellige bygninger, som i tidens løb er blevet forbundet med hinanden, så det er svært at finde to værelser som er ens. De er alle pænt men enkelt indrettet, og hvis vi skal være ærlige, og det skal man jo, så er der en del af dem, som ikke lever op til de 4 stjerner, som hotellet har officielt.
Værelserne vender i mange forskellige retninger og nogle få har udsigt mod havet i det fjerne eller mod Scala og Dragedalen, de øvrige har ingen særlig udsigt. De fleste værelser har aircondition, værdiboks, minibar og wi-fi men alle har satellit TV, telefon, og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.
NB! Vi gør opmærksom på, at der afholdes mange bryllupper og andre privatfester på Bonadies, som måske kan virke generende på nogen, mens andre vil opfatte det som en gave, at få lov at opleve, hvordan italienerne holder fest.

Læs om værelserne på Hotel Bonadies

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Bonadies

Læs personlige anmeldelser af Hotel Bonadies som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Bonadies. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Bonadies

God oplevelse

Vi var fuldt ud tilfreds med opholdet ,og følte os behandlet med venlighed hele vejen igennem.
Værelset var rent og pænt og samtidig med en skøn udsigt.
Restauranten var en god oplevelse.

Læs mere

Vidunderlig udsigt og service

Hverdag blev vi betaget af den smukke udsigt ned over kysten, det idylliske Ravello og de venlige ansatte på Hotel Bonadies. En fantastisk oplevelse.

Læs mere

5-stjerners udsigt med 3-stjernet standard

Hotellet har en fantastisk udsigt, poolen er ganske lille, men rent og friskt. Værelserne er enkle men ok. Personalet var rigtigt, men kunne være noget mere service indstillet.

Læs mere
 
search map