Anmeldelser af Casa Torello

 
Casa Torello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Torello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ravello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Torello

Læs personlige anmeldelser af Casa Torello som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Torello. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Poul og Lise fra Randers boede på Casa Torello i Ravello fra d. 8. til d. 15. juli 2006.

Lise og jeg var meget glade for vores ferie I Ravello.
Området var vidunderligt og i dejlige Casa Torello med den skønne udsigt kunne vi næsten have oplevelsen af at eje det hele selv. Ideelt for os! Så området og opholdsstedet har afgjort oversteget vore forventninger.

Desuden har jeg følt mig godt behandlet af In-Italia. Det betyder meget, når det er ens længe imødesete ferie det drejer sig om.
Tak for det, og en stor kompliment til bureauet !

Jeg vil anbefale næstkommende en udflugt ad vejen til Scala og videre til Minuta. Fra bytorvet I Minuta udgår der nogle vidunderlige trappestier.

Strømmen slår ofte I Casa Torello når opvaskemaskinen kører. Det er dog let at slå strømmen til igen på relæet ved siden af hoveddøren.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map