Villa i Ravello på Amalfikysten

Casa Torello

 
Casa Torello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Torello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ravello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Torello ligger 250 meter over havet, ca. 1 km fra Ravellos hyggelige centrum i fugleflugtslinie. Huset er omgivet af skråninger med vinplantager, oliventræer og citrontræer. For at nå op til huset og den flotte udsigt skal man køre ca. 2 km ad vejen mod Torello, og siden være klar til at gå ca. 100 trappetrin fra enden af den blinde vej.

Huset er lige blevet istandsat og råder over terrasse med bord og stole. Værelserne er meget lyse og fra balkonerne har man udsigt over vandet. Indretningen er pæn og hyggelig.

Læs mere om Casa Torello

Fireværelseshus med 4 sovepladser
- Boligen er fordelt på to etager. I underste etage findes opholdsstue og stort spisekøkken med ovn, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med karbad.

På øverste etage finder man en lille stue med udgang til terrasse med havudsigt og soveværelse med dobbeltseng. Loftet på første sal er formet som en kuppel, hvilket er meget karakteristisk for Amalfikysten, men det er dog ikke særlig højt.

Skjul teksten
 
 
search map