Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Casa Bellavista

 
Casa Bellavista er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Bellavista er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ravello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Bellavista er uden tvivl en af de smukkest beliggende lejligheder på Amalfikysten. Den ligger i centrum af Ravello, blot et stenkast fra Villa Rufolo og Domkirkepladsen.

Der er indgang til lejligheden fra èn af de små hyggelige gader under Villa Rufolo, og da lejligheden er i flere plan, lige som der er ca. 30 trappetrin ned fra Domkirkepladsen, er den ikke velegnet for gangbesværede.

Læs mere om Casa Bellavista

De fleste tilbringer timer på terrassen, hvorfra man kan følge med i livet på kysten - og ikke mindst følge alle de både der sejler frem og tilbage mellem de små kystbyer. Om aftenen er udsigten ikke mindre imponerende, og er man glad for klassisk musik, kan man ofte nyde en af de mange koncerter i Villa Rufolos have, som er nærmeste nabo til Casa Bellavista, mens man nyder sin middag på terrassen.

Casa Bellavista ligger oven på Villa dei Pini, så er man en større familie, kan man med fordel leje de to boliger sammen. De har dog hver sin indgang - men det drejer sig kun om ganske få meter. Det er ikke muligt at køre helt til døren, men kommer man i bil, kan man parkere mod betaling på den store parkeringsplads under Domkirkepladsen, eller man kan parkere gratis på den lille lokale vej under Casa Bellavista. Der er ca. 100 trappetrin ned - og op...

Selve lejligheden er meget enkelt indrettet. Den består af en mindre opholds-/spisestue med TV og terrasse, køkken med fire gasblus, ovn og køleskab, et dobbeltværelse, et værelse med to enkeltsenge, et enkeltværelse samt to badeværelser - det ene med brus og det andet med badekar. Fra opholdsstuen er der en lille trappe op til et stort dobbeltværelse. Der er ingen dør imellem, men pga. trappen, ligger værelset alligevel meget ugenert. Fra dette værelse er der udgang til en større tagterrasse, hvor der er en parasol og et par solstole. Erfaringen sig dog, at denne terrasse sjældent benyttes, da udsigten er væsentlig bedre fra terrassen i stuen.

Skjul teksten
 
 
search map