Hotel i Ravello på Amalfikysten

Belmond Hotel Caruso

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bemond Hotel Caruso er indrettet i et herskabeligt palads fra 1100-tallet, og har fungeret som hotel siden 1893, hvor ejeren Sig. Pantaleone Caruso udlejede 5 værelser i en af paladsets fløje under navnet Pensione Belvedere. Hotellet har en meget broget men samtidig yderst interessant historie, og hvis murene kunne tale, ville du få mange interessante oplysninger.

Historiens vingesus

Gæstebøgerne taler heldigvis deres tydelige sprog om berømte gæster fra hele verden, og det gælder både Silvio Berlusconi, hovedrige russiske oliemagnater og amerikanske præsidenter. Men paladset har også haft en helt anden funktion, nemlig som opholdssted for de allierede tropper efter deres landgang i Salerno-bugten i 1943. En historie som de lokale ravellesere stadig gerne deler med de, som har lyst.

Læs mere om Belmond Hotel Caruso

Fugl Fønix

I 2006 genåbnede hotellet efter en meget gennemgribende og tiltrængt renovering, og er i dag i tip top-stand. Arkitekterne har heldigvis arbejdet med ærbødig respekt for historiens vingesus, så de gamle fresker i flere af lofterne er naturligvis bevaret, ligesom den herskabelige stil, der gennemsyrer hele hotellet.

En pool helt ud over det sædvanlige

Hotel Carusos park "Belvedere" som tidligere var noget forfalden, har også fået et løft af de helt store, og yderst på spidsen finder du den mest fantastiske infinitypool. Den er opvarmet og kan dermed også bruges i ydersæsonen - og billederne taler vist for sig selv.

Her tror man ikke sine egne øjne

Hotel Caruso ligger øverst i Ravello, og du passerer den lille hyggelige plads Piazza Fontana, inden du ankommer til selve paladset, der ligger over for kirken San Giovanni, som danner rammen om mange af de eventyrlige brylluper, som Ravello er så berømt for. Hotel Caruso benyttes også iblandt til særligt spektakulære bryllupper, hvoraf det mest fasionable nok har været det russiske bryllup, hvor der blev fløjet 10.000 hvide roser ind med helikopter blot til at danne selve bryllupsportalen i haven, - og så kan du selv tænke dig til resten.

Et hotel med det hele

Hotellet har selvfølgelig alle de faciliteter, som man kan forvente af et sted af den standard, bl.a. stor reception, lounge, butik, en rigtig hyggelig bar, flere gode restauranter, dejlige opholdsstuer, en fantastisk have, eksklusive terrasser, opvarmet infinitypool, fitness center m.m. - og så ikke mindst, en helt uforglemmelig udsigt over havet og Amalfikysten.

Bo med stil

Både værelser og suiter er en hel oplevelse i sig selv - og findes i mange variationer og prisklasser, men vi må hellere slå fast, at det er ikke billigt at bo på Hotel Caruso. Alle 50 værelser og suiter er smagfuldt indrettet i klassisk stil og har telefon, internetforbindelse, satellit-tv med DVD, værdiboks, minibar, aircondition og bad med brus og/eller badekar, hårtørrer og toilet. Suiterne har også jacuzzi-badekar. Værelserne vender enten mod byen og bjergene, eller mod Amalfikysten og havet, og enkelte har privat balkon, terrasse eller have.

Læs om værelserne på Belmond Hotel Caruso

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map