Anmeldelser af Balcone Casa Rossa

 
Balcone Casa Rossa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Casa Rossa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ravello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Balcone Casa Rossa

Læs personlige anmeldelser af Balcone Casa Rossa som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balcone Casa Rossa. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

1 plans lejlighed med smuk udsigt

Lejligheden ligger smukt med en vidunderlig udsigt. Balkonen er smal – hvis man er 2 personer, kan man akkurat spise der, men ellers er den for smal.

Parkering ok i nærheden på offentlig vej. Vi kørte ikke så meget, for det tog lang tid hver gang at komme igennem bjergene – og de lokale busser fungerer fint, selvom de ikke kører ret ofte.

Fin størrelse på lejligheden og passende gåafstand til restauranter i Ravello. Byen var dog meget tom og øde om aftenen.

Søde og venlige damer, der tog imod os, og som talte engelsk

Helt usædvanligt for årstiden var det ikke særlig godt vejr de første dage – og der var isnende koldt i lejligheden og vi frøs – sov med 3-4 lag tæpper – og lejligheden blev ved at være kold, selvom der blev varmere uden for i løbet af et par dage, hvor vejret blev bedre. Italienerne må/kan ikke åbne for radiatorerne, som bliver slukket medio april og mange måneder frem – så vi måtte tænde gasblus og ovnen for at kunne sidde i stuen om aftenen og pakkede os ind i tæpper med lukket dør til balkonen.

Der er et besværligt affaldssystem, hvor der hænger en seddel, hvor man kan se hvilke dage, der fjernes hvilket affald. Der står, man skal bruge forskellige farvede poser – 5-6 forskellige – men de findes ikke, så man skal tage de indkøbsposer man har og hele tiden holde øje og sætte skrald ud mellem 22-24 om aftenen – sorteret altså.

Anbefaling til kommende gæster

Capri er et besøg værd, selvom færgerne ikke sejler så tit. En bustur fra byen op til Anacapri og videre med svævebane kan anbefales.

Balcone Casa Rossa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Balcone Casa Rossa
Fireværelselejlighed med 4/5 sovepladser (med balkon og havudsigt)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map