Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Balcone Casa Rossa

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I Casa Rossa får du noget godt fra begge verdener. Lejligheden ligger i et roligt område med smuk udsigt over havet, men samtidig bor du blot en kort gåtur (ca. 1 km) fra den livlige by Ravello. Man kan altså med fordel bo her uden bil, men har man en med sig, er det ikke noget problem, for denne kan parkeres gratis ved vejen, 50 trappetrin over lejligheden.

Aflang balkon med havudsigt

Lejligheden er lys og smagfuldt indrettet med en blanding af antikt og moderne møblement. Langs hele bygningen løber en 15 m² overdækket balkon, hvorfra man kan nyde udsigten over vin- og citronmarkerne helt ned til byerne Minori og Maiori og det smukke blå hav.

Liv og atmosfære i gåafstand

Kun ca. 300 meter fra lejligheden finder man en plads med to restauranter og et par butikker, som tilbyder de mest basale dagligvarer. Går man de ca. 600 meter længere ind til Ravellos centrale plads, finder man ud over god stemning og sydlandsk atmosfære, flere restauranter, barer, caféer, isboder og mange forskellige butikker. Samtidig går der fra Ravello busser til resten af Amalfikysten mange gange om dagen.

Fireværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (med balkon og havudsigt):
- Lejligheden er 90 m² stor og byder på et lyst opholdsrum med spiseplads, sofaarrangement med fjernsyn og vinduer fra loft til gulv, der fungerer som skydedøre ud til balkonen. Her er desuden separat køkken med ovn, fire gasblus, køleskab med fryseafdeling, brødrister, kogekedel og opvaskemaskine. I lejligheden er der desuden et soveværelse med dobbeltseng (130 cm) med en suite badeværelse med toilet og bruser, soveværelse med to enkeltsenge (80 cm) og adgang til balkonen, et lille soveværelse med sovesofa til en person og adgang til balkonen samt endnu et badeværelse med badekar og toilet. Der er desuden et lille vaskerum med vaskemaskine og håndvask.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Terrazza Vista Mare

Atrani, Campania

Terrazza Giada

Atrani, Campania

Terrazzo Papavero

Atrani, Campania

Anbefalinger til dig

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

La Torre di Cesare

Maiori, Campania

Populært i Campania

search map