Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Balcone Casa Rossa

 
Balcone Casa Rossa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Casa Rossa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ravello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I Casa Rossa får du noget godt fra begge verdener. Lejligheden ligger i et roligt område med smuk udsigt over havet, men samtidig bor du blot en kort gåtur (ca. 1 km) fra den livlige by Ravello. Man kan altså med fordel bo her uden bil, men har man en med sig, er det ikke noget problem, for denne kan parkeres gratis ved vejen, 50 trappetrin over lejligheden.

Aflang balkon med havudsigt

Lejligheden er lys og smagfuldt indrettet med en blanding af antikt og moderne møblement. Langs hele bygningen løber en 15 m² overdækket balkon, hvorfra man kan nyde udsigten over vin- og citronmarkerne helt ned til byerne Minori og Maiori og det smukke blå hav.

Læs mere om Balcone Casa Rossa

Liv og atmosfære i gåafstand

Kun ca. 300 meter fra lejligheden finder man en plads med to restauranter og et par butikker, som tilbyder de mest basale dagligvarer. Går man de ca. 600 meter længere ind til Ravellos centrale plads, finder man ud over god stemning og sydlandsk atmosfære, flere restauranter, barer, caféer, isboder og mange forskellige butikker. Samtidig går der fra Ravello busser til resten af Amalfikysten mange gange om dagen.

Fireværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (med balkon og havudsigt):
- Lejligheden er 90 m² stor og byder på et lyst opholdsrum med spiseplads, sofaarrangement med fjernsyn og vinduer fra loft til gulv, der fungerer som skydedøre ud til balkonen. Her er desuden separat køkken med ovn, fire gasblus, køleskab med fryseafdeling, brødrister, kogekedel og opvaskemaskine. I lejligheden er der desuden et soveværelse med dobbeltseng (130 cm) med en suite badeværelse med toilet og bruser, soveværelse med to enkeltsenge (80 cm) og adgang til balkonen, et lille soveværelse med sovesofa til en person og adgang til balkonen samt endnu et badeværelse med badekar og toilet. Der er desuden et lille vaskerum med vaskemaskine og håndvask.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Balcone Casa Rossa

Læs personlige anmeldelser af Balcone Casa Rossa som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balcone Casa Rossa. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

1 plans lejlighed med smuk udsigt

Lejligheden ligger smukt med en vidunderlig udsigt. Balkonen er smal – hvis man er 2 personer, kan man akkurat spise der, men ellers er den for smal.

Parkering ok i nærheden på offentlig vej. Vi kørte ikke så meget, for det tog lang tid hver gang at komme igennem bjergene – og de lokale busser fungerer fint, selvom de ikke kører ret ofte.

Fin størrelse på lejligheden og passende gåafstand til restauranter i Ravello. Byen var dog meget tom og øde om aftenen.

Søde og venlige damer, der tog imod os, og som talte engelsk

Helt usædvanligt for årstiden var det ikke særlig godt vejr de første dage – og der var isnende koldt i lejligheden og vi frøs – sov med 3-4 lag tæpper – og lejligheden blev ved at være kold, selvom der blev varmere uden for i løbet af et par dage, hvor vejret blev bedre. Italienerne må/kan ikke åbne for radiatorerne, som bliver slukket medio april og mange måneder frem – så vi måtte tænde gasblus og ovnen for at kunne sidde i stuen om aftenen og pakkede os ind i tæpper med lukket dør til balkonen.

Der er et besværligt affaldssystem, hvor der hænger en seddel, hvor man kan se hvilke dage, der fjernes hvilket affald. Der står, man skal bruge forskellige farvede poser – 5-6 forskellige – men de findes ikke, så man skal tage de indkøbsposer man har og hele tiden holde øje og sætte skrald ud mellem 22-24 om aftenen – sorteret altså.

Læs mere
 
search map