Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Balcone Casa Rossa

 
Balcone Casa Rossa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Casa Rossa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ravello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I Casa Rossa får du noget godt fra begge verdener. Lejligheden ligger i et roligt område med smuk udsigt over havet, men samtidig bor du blot en kort gåtur (ca. 1 km) fra den livlige by Ravello. Man kan altså med fordel bo her uden bil, men har man en med sig, er det ikke noget problem, for denne kan parkeres gratis ved vejen, 50 trappetrin over lejligheden.

Aflang balkon med havudsigt

Lejligheden er lys og smagfuldt indrettet med en blanding af antikt og moderne møblement. Langs hele bygningen løber en 15 m² overdækket balkon, hvorfra man kan nyde udsigten over vin- og citronmarkerne helt ned til byerne Minori og Maiori og det smukke blå hav.

Læs mere om Balcone Casa Rossa

Liv og atmosfære i gåafstand

Kun ca. 300 meter fra lejligheden finder man en plads med to restauranter og et par butikker, som tilbyder de mest basale dagligvarer. Går man de ca. 600 meter længere ind til Ravellos centrale plads, finder man ud over god stemning og sydlandsk atmosfære, flere restauranter, barer, caféer, isboder og mange forskellige butikker. Samtidig går der fra Ravello busser til resten af Amalfikysten mange gange om dagen.

Fireværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (med balkon og havudsigt):
- Lejligheden er 90 m² stor og byder på et lyst opholdsrum med spiseplads, sofaarrangement med fjernsyn og vinduer fra loft til gulv, der fungerer som skydedøre ud til balkonen. Her er desuden separat køkken med ovn, fire gasblus, køleskab med fryseafdeling, brødrister, kogekedel og opvaskemaskine. I lejligheden er der desuden et soveværelse med dobbeltseng (130 cm) med en suite badeværelse med toilet og bruser, soveværelse med to enkeltsenge (80 cm) og adgang til balkonen, et lille soveværelse med sovesofa til en person og adgang til balkonen samt endnu et badeværelse med badekar og toilet. Der er desuden et lille vaskerum med vaskemaskine og håndvask.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Terrazza Gerania

Nerano, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello

Agriturismo La Vecchia Quercia

San Cipriano Picentino

search map