Feriebolig i Praiano på Amalfikysten

Terrazza Antico Seggio

 
Terrazza Antico Seggio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Antico Seggio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Praiano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Antico Seggio ligger på den stejle bjergside med mindre end 10 minutters kørsel til nærmeste barer, restauranter og butikker. Stranden ligger for øvrigt kun ca. 5 minutters kørsel væk.

Privat garage og udflugtsmuligheder

Der er også privat garage (mod betaling) og busstoppested i gåafstand. Der er regelmæssig busforbindelse mellem Praiano og Positano, hvor man kan komme om bord på færger til Capri, Napoli og Amalfi. Det kan stærkt anbefales at benytte den offentlige transport, da det er både dyrt og besværligt at parkere i kystbyerne.

Læs mere om Terrazza Antico Seggio

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse med havudsigt):
- Huset er rummeligt med terracotta gulve og højt til loftet. Ved indgangen træder du ind i en stor L-formet spise/dagligstue med dobbelte franske døre ud til terrassen. Køkkenet er lille, men godt og funktionelt. Der findes komfur med ovn og køle/fryseskab. På bagsiden af huset ligger det store soveværelse, som har franske døre der fører ud til en lille balkon med udsigt over vejen. Værelset har eget badeværelse med bruser. Fra spiseområdet fører en dør ind til et lille dobbeltværelse med skrå lofter og et badeværelse med vaskemaskine. Derudover findes der TV (kun med italienske kanaler), aircondition/varme som afregnes efter forbrug.

Skjul teksten
 
 
search map