Anmeldelser af Hotel Villa Bellavista

 
Hotel Villa Bellavista er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Bellavista er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Praiano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Bellavista

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Bellavista som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Bellavista. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

1 uges ophold på Hotel Villa Bellavista

Pænt hotel, super værelser efter flytning 2. dag fra værelse uden havudsigt. Der kunne godt være behov for parasol på balkon/altaner, da solen kan være meget hård i løbet af dagen. Rengøring i top, middag udmærket. F.s.v. morgenmad kunne bedre brød ønskes (mere friskt og groft) end toastbrød.
Det mest imødekommende personale var rengøringspersonalet. Indehavere/familien af hotellet kunne godt have været mere åbne med smil/venlighed.
Meget lille svømmepøl. Ikke megen plads og få liggestole, hvor få kunne placeres med sol, idet store træer skygger.

Amalfikysten som feriedestination

Største oplevelse var traveturen med "Gudernes sti" og den storslående natur. Man skal være klar på, at der overalt er rigtig mange trapper, megen og tæt trafik og ikke et billigt område. Turistkontoret i byen var ikke særlig imødekommende. "hvad vil vi egentlig der?". De sælger ikke området og var ikke til megen hjælp.

Hotel Villa Bellavista
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Villa Bellavista
Dobbeltværelse med hel eller delvis havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map