Hotel i Praiano på Amalfikysten

Hotel Villa Bellavista

<p>Kirkepladsen i Praiano</p>
 
Hotel Villa Bellavista er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Bellavista er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Praiano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Sikken en udsigt

Selv om beliggenheden er god og udsigten over Amalfikysten fortryllende, er det vigtigt at vide, at Hotel Villa Bellavista ligger på en bjergside højt over havet. Du skal forcere et ikke ubetydeligt antal trapper (ca. 100), før du kan gøre din entré på det familieejede hotel. Derfor er det vigtigt at understrege, at hotellet under ingen omstændigheder kan anbefales, hvis du ikke er godt gående. Det kan også være en god idé at medbringe en rygsæk frem for en kuffert. Du kan dog også vælge en lidt længere vej med udgangspunkt i kirken, så er antallet af trapper mindre. Når det så er sagt, kommer det positive. Villa Bellavista ligger i byen Praiano mellem Amalfi og Positano. Praiano er ikke så berømt som de fleste andre byer på kysten, hvilket betyder, at prisniveauet er lidt lavere, og at der er knapt så mange turister, selv om der ligger en del både større og mindre hoteller i byen. Byen strækker sig ud over et forholdsvis stort område, og har et pænt udvalg af gode restauranter men også en lille malerisk strand, som kan nås via trapper.

Mange udflugtsmuligheder både til lands og til vands

Hvis du hører til de aktive, og tager på ferie for at vandre, så er Praiano også et godt udgangspunkt. Bl.a. er det muligt at nå den berømte vandresti "Gudernes sti" direkte fra Praiano, men det kræver en god kondition, da der er rigtig mange trapper. Selv om Praiano ligger på en klippekyst, er der flere små strande i nærheden. Nogen kan nås til fods, mens andre kræver at du tager lokalbussen, som holder på kystvejen og som forbinder byerne Positano og Amalfi. Flere af strandene på kysten har egen restaurant eller strandbar. Hotellet kan også hjælpe med at organisere ture med båd til bl.a. Capri eller den lokale grotte Grotta dello Smeraldo.

Solnedgang fra terrassen

Positionen og udsigten er rigtig god. Forestil dig at vågne op og begynde dagen med morgenmad på terrassen, hvor du kan nyde dagens første cappuccino mens du falder i svime over udsigten. Hvis du har brug for en afslapningsdag, kan du hygge dig ved den lille pool. Du skal være opmærksom på, at poolen er lukket i siestaen fra 13-16, og at den er meget lille. Samtidig er den omgivet af træer, så det er ikke meget sol der når ned. Hvis du får det varmt, kan du altid hente en forfriskning i hotellets bar, som også serverer lette snacks. Du kan nyde både solnedgangen og dine måltider på terrassen, og menuen står som oftest på lokale specialiteter som fisk, kød, pasta og salat. Terrassen er åben til sent på aftenen, så her kan du også få en god-nat-drink. Hvis du kommer i bil, skal du være opmærksom på, at det ikke er muligt at køre helt til hotellet, og at parkering i højsæsonen kan være relativt besværlig, og at du måske skal nogle hundrede meter væk, for at finde plads. Hotellet tilbyder gratis wi-fi i de fælles opholdsområder.

Læs mere om Hotel Villa Bellavista

Lyse værelser i Amalfi-stil

Hotel Villa Bellavista har 20 værelser i forskellige kategorier som alle er pænt men enkelt indrettet i de typiske farver for Amalfikysten. Du kan vælge mellem værelser til to eller helt op til fire personer. Alle værelser har aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks og de fleste har balkon eller terrasse med havudsigt, men der er også værelser med vindue som vender mod haven. På grund af de mange træer og buske som omgiver hotellet, kan havudsigten være begrænset på flere værelser. Der er bad med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Villa Bellavista

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Bellavista

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Bellavista som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Bellavista. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

1 uges ophold på Hotel Villa Bellavista

Pænt hotel, super værelser efter flytning 2. dag fra værelse uden havudsigt. Der kunne godt være behov for parasol på balkon/altaner, da solen kan være meget hård i løbet af dagen. Rengøring i top, middag udmærket. F.s.v. morgenmad kunne bedre brød ønskes (mere friskt og groft) end toastbrød.
Det mest imødekommende personale var rengøringspersonalet. Indehavere/familien af hotellet kunne godt have været mere åbne med smil/venlighed.
Meget lille svømmepøl. Ikke megen plads og få liggestole, hvor få kunne placeres med sol, idet store træer skygger.

Læs mere
 
search map