Anmeldelser af Hotel Tritone

 
Hotel Tritone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Tritone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Praiano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Tritone

Læs personlige anmeldelser af Hotel Tritone som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Tritone. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Gitte og rejsefælle fra Fredensborg boede på Hotel Tritone i Praiano fra d. 28. september til d. 2. oktober 2011.

Som sædvanlig har In-Italia levet op til super kvalitet. TAK for det. Vores rejsetip er at når man besøger området skal man såvidt muligt finde et hotel der ligger i Praiano - der får man den allerbedste udsigt og direkte solnedgang. Og min erfaring er også, at man ikke behøver at finde et sted med swimming pool da havvandet er så lækkert og rent - så hvis ellers der er adgang til "klippe-stranden" (ofte via en elevator fra hotellet) - så lad være med at bruge ekstra penge på pool.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Karsten og Josefine fra Schweiz boede på Hotel Europa i Bologna fra d. 30. til d. 31. maj 2011, på Hotel Tritone i Praiano fra d. 31. maj til d. 4. juni 2011 og på Relais Blu Belvedere i Massa Lubrense fra d. 4. til d. 6. juni 2011.

Alt gik m-e-g-e-t fint.

Kontakt til in-italia: Perfekt

Hotel i Bologna: Lige hvad vi havde bruge for. Praktisk beliggenhed og alt fungerede perfekt.

Hotel i Praiano: Paa den ene side et hotel, der ligger fantastisk indbygget i klipperne, med "korrekte" värelser og enestaaende balkoner. Paa den anden side var det ligesom om, det er et hotel som har mistet en stjerne... Det er svärt at putte fingeren paa noget bestemt og vi havde et dejligt ophold. De som drev det og arbejdede i recption, barer, parkerede biler osv. var bare ikke 4/5-stjernede folk. F.eks. var der ikke een der sagde "Tak" da vi checkede ud og rejste. Vi (min kone) glemte en skjorte, som de fandt. Men de sagde ogsaa det ville blive for dyrt at sende den til os, saa vi kunne komme og hente den selv (hvilket vi ikke havde mulighed for). Alt i alt, dog, en god oplevelse men ikke helt paa niveau med Relais & Chateau som vi bruger meget i Frankrig. Jeg tror en anden gang, at vi vil söge efter noget inde i selve Praiano, som er en hyggelig lille by.
Vi var ogsaa oppe i Ravello som har fantastiske hoteller men maaske lidt for turistede.

Hotel Relais Belvedere: Okay, den anden side af kysten er jo ikke lige saa betagende som Amalfi-siden men dette hotel er jo närmest paa spidsen. Hotellet er fantastisk. Indretning, udsigt, osv. Mest af alt, og i modsätning til hotellet för, saa vidste de alt om hvordan man imödekommer og behandler gästerne. Bravo.

PS. Jeg fik ogsaa bilen hjem igen til Schweiz uden skrammer, men det er da vist et mirakel paa den kyst :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map