Hotel i Praiano på Amalfikysten

Hotel Tritone

 
Hotel Tritone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Tritone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Praiano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Tritone ligger som limet fast på klipperne under kystvejen mellem Praiano (1 km) og Positano (4 km) - med en helt ubetalelig udsigt over havet.

Beliggenheden er både dramatisk og pittoresk - og selv den mest forhærdede bybo, må nødvendigvis overgive sig til naturens skønhed. Man kan spise morgenmad på den dejlige terrasse, mens solen står op over Positano, og om aftenen kan man nyde den imponerende solnedgang over de små øer Li Galli, mens man fordøjer dagens oplevelser over et godt glas vin.

Læs mere om Hotel Tritone

Den private strand under hotellet er et helt maleri i sig selv, og mange vælger at tilbringe dagen netop her i de smukke omgivelser. Hotellet har to swimmingpools med saltvand. Én er placeret på en af hotellets terrasser, mens den anden ligger nede på stranden, hvor der også er en lille snackbar, samt solstole og parasoller. Der er adgang til stranden via elevator, men bjergentusiaster kan også gå derned ad en lille trappe, som stort set udelukkende består af hårnålesving.

Hotellet har parkering på taget langs kystvejen, reception, elevator, lobby, flere hyggelige opholdsstuer, bar, restaurant, flere terrasser, hvoraf der er swimmingpool på den ene. Der er konferencerum og privat kirke. Stemningen er god - og man kommer hurtigt til at føle sig hjemme. Hotellet er et oplagt udgangspunkt for udflugter i området, hvad enten man er interesseret i at vandre, sejle, besøge de spændende nabobyer og øer, de arkæologiske udgravninger i Pompei og Pæstum - eller den lille lokale grotte ved Amalfi Grotta dello Smeraldo.

Der er ialt 59 værelser, som alle er pænt indrettet - og som alle har balkon eller terrasse samt havudsigt. Værelserne er fordelt over mange etager, som alle er forbundet med elevator. Værelserne har telefon, satellit TV, aircondition, minibar, værdiboks samt bad med brus eller badekar.

Bemærk ! - børn under 6 år kun på forespørgsel.

Skjul teksten
 
 
search map