Anmeldelser af Hotel Onda Verde

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Onda Verde

Læs personlige anmeldelser af Hotel Onda Verde som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Onda Verde. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk smukt sted

Et super dejligt sted med en fantastisk smuk beliggenhed over Amalfikysten og det flotteste blå Middelhav.
Et sted som tillader at roen sænker sig over krop og sjæl. Medbring en god bog, nyd stedet og nærområdet. Man kører ikke lange ture pga. bjergkørsel. Brug i stedet de lokale vandtaxier.

Amalfikysten som feriedestination

Det bedste spisested var på hotellet. Fantastisk lækker, hjemmelavet mad serveret af et veloplagt, høfligt og meget informativt personale.
De små byer langs Amalfikysten er hyggelige, dog var Ravello utroligt smuk og frodig med flotte huse med kakler og blomstrende haver/parker.
Positano var en sjov og anderledens shopping-by pga. den smalle gågade med trapper, som var overdækket af vinranker og gik direkte ned til stranden.

Hotel Onda Verde
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Onda Verde
Dobbeltværelse Superior med balkon og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant

Fantastisk lækker mad med den smukkeste udsigt.
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Bedømmelse af Hotel Onda Verde

Storslået havudsigt med balkon. Let adgang til stranden. Behagelig modtagelse.

Resten skuffede os lidt...
Restauranten var lidt middelmådig i forhold til hotellets kvalitet
Ingen lydisolering af værelserne
Parkeringen er temmelig umulig, som det er almindeligt i denne region
Klimaanlægget kunne ikke sættes til om natten
Morgenmaden var temmelig middelmådig, beskedent udvalg, brød og kager af lidt halvkedelig kvalitet, industri-appelsinjuice, hvilket er en skam i dette område af Italien.

Det, man betaler for, er i virkeligheden beliggenheden og udsigten, som er helt fantastiske!
Leje af håndklæder og strandplads er mod betaling.
Dyrt i forhold til kvaliteten af restauranten osv. Personalet er venligt og hotellet er rent og pænt.

Hotel Onda Verde
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Onda Verde
Dobbeltværelse Standard med havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra fransk. Klik her for at se originalen

Så kan det ikke blive bedre.

Når et ophold på et på et af de smukkest beliggende hoteller på Amalfikysten bliver kombineret med en enestående imødekommenhed og service, kan opholdet ikke roses nok. God mad og drikke på såvel hotellets restaurant som ved de øvrige få restauranter i nærheden. Gode bademuligheder fra klipperne (familier med små børn skal vælge et andet sted).
Hotel Onda Verde får vores varmeste anbefaling. Tak for et godt ophold.

Anbefaling til kommende gæster

Hvis I vil leje bil så lej en lille bil. Vejene er smalle og masser af trafik. Det er dog en oplevelse at besøge de øvrige små byer på Amalfikysten.

Hotel Onda Verde
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Onda Verde
Dobbeltværelse Deluxe med terrasse og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Internet virker ikke altid i Italien, men her gør det.
Restaurant
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Dejligt hotel med flot, flot beliggenhed

Vi havde 2 nætter på dette dejlige hotel. Godt værelse med fin udsigt. Herlig lille strand, som man går ned til på et par minutter. Vi spiste middag i hotellets restaurant en aften og på Il Pirata lige nedenfor hotellet den anden aften. Betjeningen er bedre og mere personlig på Il Pirata, hvor priserne er lidt lavere end på hotellet. Fin morgenmad på hotellet. Parkeringen på hotellets P-plads fungerer godt, de flytter lidt rundt på bilerne i løbet af dagen og er i det hele taget hjælpsomme. I restauranten er betjeningen mere rutinepræget. God beliggenhed mellem Positano og Ravello/Amalfi.

Hotel Onda Verde
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Onda Verde
Dobbeltværelse Deluxe med terrasse og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Henning og rejsefælle fra København K boede på Hotel Regno i Rom fra d. 23. til d. 25. juli 2012, på Grand Hotel L'Approdo i Terracina fra d. 25. til d. 31. juli 2012 og på Hotel Onda Verde i Praiano fra d. 31. juli til d. 5. august 2012.

Fantastisk sted (Amalfi kysten) og hotel Onda Verde er et lækkert hotel med skønne værelser i høj kvalitet. Eneste minus er betjeningen og servicen lige fra receptionen (der virker arrogant og absolut ikke imødekommende) til restauranten som slet slet ikke matcher hotellets niveau iøvrigt. Restauranten var af samme årsag næsten tom hver aften for neden under hotellet ligger en fantastisk restaurant og Cafe (Il Pirata), hvor serviceniveau og imødekommenhed er anderledes fantastisk og som reelt redder opholdet på Onda Verde. Her er absolut et vigtigt punkt som bør ændres før man ønsker at besøge Onda Verde igen.

Vi havde alt i alt en dejlig ferie.

In-Italia's kommentar

Det glæder os at turen har fungeret og at I har haft en dejlig ferie. Jeres ord om restauranten på Onda Verde bliver taget alvorligt og hotellet har fået beskeden herom. Lidt for mange guideanmeldelser har vist gjort at de har tabt jordforbindelse ? Venlig hilsen Johanne, In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ann Charlotte og familie fra Daugård boede på Hotel Onda Verde i Praiano fra d. 13. til d. 17. juli 2012. Hun skrev efter turen

Tak for hjælpen. Vi havde nogle vidunderlige dage ved det lille hotel onda verde med direkte udsigt til havet og de små fiskerbåde og taxabåde, der gav leben til den lille naturhavn i praiano. Det var perfekt at blive hentet i Napoli, så vi valgte også at få samme chauffør til at køre os tilbage. Efter aftale slog vi et smut forbi pompei på returturen, hvor chaufføren efter aftale kom og hentede os præcist to timer senere. Toget gik til tiden, så i løbet af 3 timer kan man komme fra ROM til hotellet. Det koster selvfølgelig noget mere, men så bliver man fri for at leje bil og selv finde vej i den hektiske traffik i Napoli, hvilket klart kan anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map