Hotel i Praiano på Amalfikysten

Hotel Onda Verde

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Når du parkerer bilen eller står af bussen ved Hotel Onda Verde, kan du godt komme i tvivl om, der er mere end det lille hvide og grønne skilt. Og når du nærmer dig det lille elevatorhus, regner du ikke med at komme til andet end et jævnt hotelværelse.

Fantastisk havudsigt

Heldigvis kan negative forventninger vise sig at være ganske ubegrundede. At tale om den fabelagtige udsigt, man får fra klipperne ved Amalfikysten, er, for alle de der har været der, en selvfølge - lidt som at tale om en grå himmel i det danske efterår. Men her er det alene havudsigten, der møder én, når man nærmer sig receptionen. Der er stil og en hjertelig gæstfrihed fra alle familien Milano's medlemmer, hvilket man mærker med det samme. De har bestyret hotellet i tre generationer, og de har alle grunde til at være stolte af det.

Læs mere om Hotel Onda Verde

Velrenommeret restaurant på stedet

Fra receptionen når man den fine restaurant, der er omtalt i flere madguider. Den er elegant indrettet uden at virke overdrevet, og det særlige, krystalklare lys, der præger Amalfikysten, kommer ind her fra alle sider. Morgenmaden og aftensmaden serveres dog også ude under åben himmel på terrassen, så længe vejret tillader det. Fra receptionen når man også sit værelse - enten ad de trapper, der er blevet hugget ind i klipperne, eller med elevatoren. Men siden alle værelser ligger lidt spredt, skal man regne med, at der vil være nogle trappetrin at forcere, før man er fremme.

Nyd stranden neden for klippen

En anden skøn fordel ved hotellet er den eventyrlige strand, der kun ligger ca. 100 meter fra stedet mellem to stejle klippevægge, og som man kommer til via en let sti. På den offentlige strand, som altså ikke tilhører hotellet alene, er der mulighed for at leje parasoller og liggestole samt købe forfriskninger eller måltider og snacks. Man kan også gå til Praiano, hvor man bl.a. finder flere spisesteder.

Få men gode værelser - alle med havudsigt !

Hotellet har 25 værelser, som alle er lidt forskellige. De råder alle over aircondition, wi-fi internetforbindelse, satellitfjernsyn, minibar, værdiboks, samt eget badeværelse med toilet og karbad eller bruser samt hårtørrer. Alle værelser har desuden havudsigt, og værelsestyperne afhænger af størrelsen på det private udeareal. Jo mindre det er, jo mindre betaler man. Standardværelserne har intet udeområde - de har enten vindue eller fransk altan. Selvom der er få værelser, der har mulighed for at gæste op til fire personer (dobbeltseng samt køjeseng), er det vores opfattelse, at hotellet egner sig bedst til voksne og ikke til børnefamilier. Grunden er, at aktiviteterne, for børn på selve hotellet, er meget begrænsede, og at den nærliggende strand ikke er særlig børnevenlig.

God service i receptionen

Der tales godt engelsk i receptionen, og der er en særlig akkuratesse i valget af materialer og rengøring af både værelser og fællesområder. Takket være den entusiasme, som den unge Francesco Milano udviser, er der store håb for, at dette hotel vil være blandt vores favorithoteller i rigtig mange år endnu.

Læs om værelserne på Hotel Onda Verde

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Onda Verde

Læs personlige anmeldelser af Hotel Onda Verde som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Onda Verde. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Onda Verde

Fantastisk smukt sted

Et super dejligt sted med en fantastisk smuk beliggenhed over Amalfikysten og det flotteste blå Middelhav.
Et sted som tillader at roen sænker sig over krop og sjæl. Medbring en god bog, nyd stedet og nærområdet. Man kører ikke lange ture pga. bjergkørsel. Brug i stedet de lokale vandtaxier.

Læs mere

Så kan det ikke blive bedre.

Når et ophold på et på et af de smukkest beliggende hoteller på Amalfikysten bliver kombineret med en enestående imødekommenhed og service, kan opholdet ikke roses nok. God mad og drikke på såvel hotellets restaurant som ved de øvrige få restauranter i nærheden. Gode bademuligheder fra klipperne (familier med små børn skal vælge et andet sted).
Hotel Onda Verde får vores varmeste anbefaling. Tak for et godt ophold.

Læs mere

Dejligt hotel med flot, flot beliggenhed

Vi havde 2 nætter på dette dejlige hotel. Godt værelse med fin udsigt. Herlig lille strand, som man går ned til på et par minutter. Vi spiste middag i hotellets restaurant en aften og på Il Pirata lige nedenfor hotellet den anden aften. Betjeningen er bedre og mere personlig på Il Pirata, hvor priserne er lidt lavere end på hotellet. Fin morgenmad på hotellet. Parkeringen på hotellets P-plads fungerer godt, de flytter lidt rundt på bilerne i løbet af dagen og er i det hele taget hjælpsomme. I restauranten er betjeningen mere rutinepræget. God beliggenhed mellem Positano og Ravello/Amalfi.

Læs mere

Henning og rejsefælle fra København K boede på Hotel Regno i Rom fra d. 23. til d. 25. juli 2012, på Grand Hotel L'Approdo i Terracina fra d. 25. til d. 31. juli 2012 og på Hotel Onda Verde i Praiano fra d. 31. juli til d. 5. august 2012.

Fantastisk sted (Amalfi kysten) og hotel Onda Verde er et lækkert hotel med skønne værelser i høj kvalitet. Eneste minus er betjeningen og servicen lige fra receptionen (der virker arrogant og absolut ikke imødekommende) til restauranten som slet slet ikke matcher hotellets niveau iøvrigt. Restauranten var af samme årsag næsten tom hver aften for neden under hotellet ligger en fantastisk restaurant og Cafe (Il Pirata), hvor serviceniveau og imødekommenhed er anderledes fantastisk og som reelt redder opholdet på Onda Verde. Her er absolut et vigtigt punkt som bør ændres før man ønsker at besøge Onda Verde igen.

Vi havde alt i alt en dejlig ferie.

Læs mere

Ann Charlotte og familie fra Daugård boede på Hotel Onda Verde i Praiano fra d. 13. til d. 17. juli 2012. Hun skrev efter turen

Tak for hjælpen. Vi havde nogle vidunderlige dage ved det lille hotel onda verde med direkte udsigt til havet og de små fiskerbåde og taxabåde, der gav leben til den lille naturhavn i praiano. Det var perfekt at blive hentet i Napoli, så vi valgte også at få samme chauffør til at køre os tilbage. Efter aftale slog vi et smut forbi pompei på returturen, hvor chaufføren efter aftale kom og hentede os præcist to timer senere. Toget gik til tiden, så i løbet af 3 timer kan man komme fra ROM til hotellet. Det koster selvfølgelig noget mere, men så bliver man fri for at leje bil og selv finde vej i den hektiske traffik i Napoli, hvilket klart kan anbefales.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Onda Verde

Storslået havudsigt med balkon. Let adgang til stranden. Behagelig modtagelse.

Resten skuffede os lidt...
Restauranten var lidt middelmådig i forhold til hotellets kvalitet
Ingen lydisolering af værelserne
Parkeringen er temmelig umulig, som det er almindeligt i denne region
Klimaanlægget kunne ikke sættes til om natten
Morgenmaden var temmelig middelmådig, beskedent udvalg, brød og kager af lidt halvkedelig kvalitet, industri-appelsinjuice, hvilket er en skam i dette område af Italien.

Det, man betaler for, er i virkeligheden beliggenheden og udsigten, som er helt fantastiske!
Leje af håndklæder og strandplads er mod betaling.
Dyrt i forhold til kvaliteten af restauranten osv. Personalet er venligt og hotellet er rent og pænt.

Læs mere
 
search map