Hotel i Praiano på Amalfikysten

Hotel Onda Verde

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Når du parkerer bilen eller står af bussen ved Hotel Onda Verde, kan du godt komme i tvivl om, der er mere end det lille hvide og grønne skilt. Og når du nærmer dig det lille elevatorhus, regner du ikke med at komme til andet end et jævnt hotelværelse.

Fantastisk havudsigt

Heldigvis kan negative forventninger vise sig at være ganske ubegrundede. At tale om den fabelagtige udsigt, man får fra klipperne ved Amalfikysten, er, for alle de der har været der, en selvfølge - lidt som at tale om en grå himmel i det danske efterår. Men her er det alene havudsigten, der møder én, når man nærmer sig receptionen. Der er stil og en hjertelig gæstfrihed fra alle familien Milano's medlemmer, hvilket man mærker med det samme. De har bestyret hotellet i tre generationer, og de har alle grunde til at være stolte af det.

Læs mere om Hotel Onda Verde

Velrenommeret restaurant på stedet

Fra receptionen når man den fine restaurant, der er omtalt i flere madguider. Den er elegant indrettet uden at virke overdrevet, og det særlige, krystalklare lys, der præger Amalfikysten, kommer ind her fra alle sider. Morgenmaden og aftensmaden serveres dog også ude under åben himmel på terrassen, så længe vejret tillader det. Fra receptionen når man også sit værelse - enten ad de trapper, der er blevet hugget ind i klipperne, eller med elevatoren. Men siden alle værelser ligger lidt spredt, skal man regne med, at der vil være nogle trappetrin at forcere, før man er fremme.

Nyd stranden neden for klippen

En anden skøn fordel ved hotellet er den eventyrlige strand, der kun ligger ca. 100 meter fra stedet mellem to stejle klippevægge, og som man kommer til via en let sti. På den offentlige strand, som altså ikke tilhører hotellet alene, er der mulighed for at leje parasoller og liggestole samt købe forfriskninger eller måltider og snacks. Man kan også gå til Praiano, hvor man bl.a. finder flere spisesteder.

Få men gode værelser - alle med havudsigt !

Hotellet har 25 værelser, som alle er lidt forskellige. De råder alle over aircondition, wi-fi internetforbindelse, satellitfjernsyn, minibar, værdiboks, samt eget badeværelse med toilet og karbad eller bruser samt hårtørrer. Alle værelser har desuden havudsigt, og værelsestyperne afhænger af størrelsen på det private udeareal. Jo mindre det er, jo mindre betaler man. Standardværelserne har intet udeområde - de har enten vindue eller fransk altan. Selvom der er få værelser, der har mulighed for at gæste op til fire personer (dobbeltseng samt køjeseng), er det vores opfattelse, at hotellet egner sig bedst til voksne og ikke til børnefamilier. Grunden er, at aktiviteterne, for børn på selve hotellet, er meget begrænsede, og at den nærliggende strand ikke er særlig børnevenlig.

God service i receptionen

Der tales godt engelsk i receptionen, og der er en særlig akkuratesse i valget af materialer og rengøring af både værelser og fællesområder. Takket være den entusiasme, som den unge Francesco Milano udviser, er der store håb for, at dette hotel vil være blandt vores favorithoteller i rigtig mange år endnu.

Læs om v√¶relserne på Hotel Onda Verde

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map