Anmeldelser af Hotel Il Pino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Il Pino

Læs personlige anmeldelser af Hotel Il Pino som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Il Pino. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Magisk!

Meget hyggeligt hotel med fantastisk udsigt og et dejligt værelse. God morgenmad og meget venligt personale. Intet at klage over!

Amalfikysten som feriedestination

Praiano er en hyggelig by med en god atmosfære. Hyggelige mennesker og god mad i landsbyens restauranter. Altid den samme fantastisk smukke udsigt over havet. Tag på udflugt med Positano Boats for god service og information. Gå "Gudernes sti" for en smuk udsigt.

Hotel Il Pino
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Il Pino
Superiorværelse med balkon/terrasse og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map