Hotel i Praiano på Amalfikysten

Hotel Il Pino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På en af verdens smukkeste kystveje, som bugter sig gennem småbyerne på Amalfikysten ligger Hotel Il Pino i byen Praiano. Hotellet er en god base for ture til både Amalfi (10 km) og Positano (6 km), med bil eller bus eller du kan også tage en tur til Sorrento (20 km), som er er en noget større by, og fra hvis togstation er der forbindelse til både Napoli og Pompeji.

Foretrækker du at vandre, er der også gode muligheder i dette område. Bl.a. ligger én af kystens mest berømte vandreruter "Gudernes sti" i bjergene over byen, og udsigten ned over Praiano fra 600 meters højde er helt uforglemmelig.

Det samme er udsigten fra hotellet, og var det den alene, som skulle afgøre vores vurdering af stedet, - ville den få mindst 10 sole, men det hele skal jo tages med i overvejelserne, så vi ender på en pæn 3'er.

Læs mere om Hotel Il Pino

Værelserne er hotellets virkelige fordel

De kun 17 værelser er fordelt over hotellets 3 etager, og er forbundet med elevator. De er rummelige og lyse og luftige, og har en fremragende udsigt over havet. Alle værelser har havudsigten, så her skal du ikke være bange for at komme til at kigge ind i en væg. Værelserne er blevet nænsomt restaureret og omhyggeligt indrettede. I hvert værelse, vil du finde et unikt keramisk panel, der skildrer en af de mange landsbyer ved kysten, og de er skabt af mesterkeramikeren Bottone.

Udsigten over havet og Amalfikysten er mageløs, og er vejret godt, kan du skimte Capri i det fjerne mod vest. Du har mulighed for at tilkøbe halvpension til rimelige priser.

Badeværelserne er indrettet med keramik fra byen Vietri, og er udstyret med bruser og hårtørrer. Herodover har værelserne aircondition, minibar, gratis WiFi og Tv. Alle værelser har som tidligere nævnt balkon eller terrasse samt havudsigt.

Det er tilladt at medbringe små hunde på hotellet, men kun hvis du informerer os om det på forhånd.

I receptionen kan du få information om transport i området, lige som de også gerne hjælper med at arrangere udflugter og bådture, bl.a anbefales det at tage på en dagstur til øen Capri.

Værelserne på Hotel Il Pino

Dobbeltværelse m. balkon/terrasse og havudsigt

Værelset indeholder badeværelse med bruser, aircondition, minibar, satellit tv, Wi-Fi samt balkon eller terrasse.

Superiorværelse med balkon/terrasse og havudsigt

Værelset indeholder badeværelse med bruser, aircondition, minibar, satellit tv, Wi-Fi samt balkon eller terrasse. Der er direkte udsigt til havet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Hotel Il Gabbiano

Positano, Campania

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Anbefalinger til dig

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Campania

Hotel Toro

Ravello

Hotel Le Terrazze

Conca dei Marini

search map