Hotel i Praiano på Amalfikysten

Hotel Il Pino

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På en af verdens smukkeste kystveje, som bugter sig gennem småbyerne på Amalfikysten ligger Hotel Il Pino i byen Praiano. Hotellet er en god base for ture til både Amalfi (10 km) og Positano (6 km), med bil eller bus eller du kan også tage en tur til Sorrento (20 km), som er er en noget større by, og fra hvis togstation er der forbindelse til både Napoli og Pompeji.

Foretrækker du at vandre, er der også gode muligheder i dette område. Bl.a. ligger én af kystens mest berømte vandreruter "Gudernes sti" i bjergene over byen, og udsigten ned over Praiano fra 600 meters højde er helt uforglemmelig.

Det samme er udsigten fra hotellet, og var det den alene, som skulle afgøre vores vurdering af stedet, - ville den få mindst 10 sole, men det hele skal jo tages med i overvejelserne, så vi ender på en pæn 3'er.

Værelserne er hotellets virkelige fordel

De kun 17 værelser er fordelt over hotellets 3 etager, og er forbundet med elevator. De er rummelige og lyse og luftige, og har en fremragende udsigt over havet. Alle værelser har havudsigten, så her skal du ikke være bange for at komme til at kigge ind i en væg. Værelserne er blevet nænsomt restaureret og omhyggeligt indrettede. I hvert værelse, vil du finde et unikt keramisk panel, der skildrer en af de mange landsbyer ved kysten, og de er skabt af mesterkeramikeren Bottone.

Du skal vælge om du vil spise morgenmad på terassen, eller på din balkon/altan - men uanset hvad du vælger, så har du udsigten over havet og Amalfikysten med dig. Er vejret godt vil du også kunne skimte Capri i det fjerne mod vest. Du har mulighed for at tilkøbe halvpension ved bestillingen til rimelige priser.

Badeværelserne er indrettet med keramik fra byen Vietri, og er udstyret med bruser og hårtørrer. Herodover har værelserne aircondition, minibar, gratis WiFi og Tv. Alle værelser har som tidligere nævnt balkon eller terrasse samt havudsigt.

Det er tilladt at medbringe små hunde på hotellet, men kun hvis du informerer os om det på forhånd.

I receptionen kan du få information transport i området, lige som de også gerne hjælper med at arrangeres udflugter og bådture, bl.a anbefales det at tage på en dagstur til øen Capri.

Værelserne på Hotel Il Pino

Standardværelse (inkl. morgenmad)

Værelset indeholder badeværelse med bruser, aircondition, minibar, satellit tv, Wi-Fi samt balkon eller terrasse.

Superiorværelse med balkon og havudsigt - med morgenmad

Dobbeltværelse med mulighed for opredning til 2 ekstra personer, men kun hvis vi spørger og får dette bekræftet af hotellet ved bestilling. Værelset indeholder badeværelse med bruser, aircondition, minibar, satellit tv, Wi-Fi samt balkon eller terrasse. Der er direkte udsigt til havet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Il Gabbiano

Positano, Campania

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Campania

Populært i Campania

search map