Feriebolig i Praiano på Amalfikysten

Casa Le Scale

 
Casa Le Scale er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Le Scale er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Praiano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Le Scale ligger i Praianos centrum ca. 80 meter over havet. En trappe på 90 trappetrin går fra hovedgaden ned til huset og så ned til havet (der er strand af sten og klipper), som ligger ca. 300 trappetrin herfra. Flere butikker, bar og spisesteder ligger i byen, 200 meter fra huset. Parkering foregår på gaden foran bygningen og er gratis.

Huset er fordelt på tre etager. I stueetagen findes to pæne lejligheder begge med egen terrasse med havudsigt og bord og stole. Et pragtfuld sted i rolige omgivelser for dem der vil opleve Amalfikysten landskab og den autentiske stemning af at bo i en ægte by, hvor masseturismen bare kører forbi i busser længere oppe på hovedvejen.

Læs mere om Casa Le Scale

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser:
- Lejligheden er ca. 55 m² og består af opholdsstue med dobbelt sovesofa, køkken, soveværelse med dobbeltseng. Lejligheden Terrazza råder over stor terrasse med storslået udsigt over vandet, som har havemøbler og indgang fra stuen. Lejligheden Giardino som også er afbilledet, formidles ikke af In-Italia.

Skjul teksten
 
 
search map