Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Praiano er en af de mange små hyggelige byer, som ligger på den meget forrevne del af Amalfikysten - kun ca. 5 km fra Positano. Byen betragtes som Positano’s lillesøster og der kommer mange rejsende i byen. Det gunstige klima, den rene luft og det smukke blå hav er blot nogle af de årsager, der gør at Praiano bliver et mere og mere populært sted at tilbringe sin italienske ferie.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Lokale butikker

Praiano er delt i to. Hovedbyen som ligger langs kystvejen, hvor der er en spændende kirke, flere små lokale butikker, samt en mindre havn og en lille strand. På pladsen foran kirken afholdes der mange arrangementer i årets løb, bl.a. musikarrangementer er meget populære.

Romantisk fiskerby

Men der findes også et Praiano Mare - ellers kendt også som Marina di Praia - som er en meget lille bydel, som ligger helt ned til vandet. Det er en af de mest romantiske små fiskerbyer på Amalfikysten - og et sted hvor de lokale ynder at komme, og hvor mange bader fra stranden, og soler mellem de små fiskerjoller, lige som der er flere restauranter i byen.

Læs mere om Praiano

Berømt natklub

Denne del af Praiano huser samtidig Amalfikystens mest berømte natklub Africana, som er indrettet i en naturlig grotte. For at komme til Africana, går man ad den lille sti, som er bygget rundt om klipperne langs havet - og kommer man ikke for at gå på natclub, er stien ubetinget en oplevelse også i dagtimerne.

Fantastisk solnedgang

Vandet er krystalklart og hvis man er til stille snorkling, må man endelig huske at få dykkermasken med i kufferten. Hovedbyen Praiano er kendt for sin fantastiske solnedgang, hvor man har direkte udsigt mod Capri og de små øer Li Galli.

Skjul teksten
 
 
search map