Hotel i Pozzano i Campania

Towers Hotel Stabiae Sorrento

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Sorrentohalvøen har været kendt for sin skønhed i flere tusind år, og nogle af de første som slog sig ned i området var de romerske kejsere. De opførte imponerende paladser i tilknytning til flere af de romerske byer i området, som bl.a. inkluderer Pompeji og Herculanum, men også den mere ukendte Stabiae, der i dag er kendt som Castellammare di Stabiae. Og det er netop i udkanten af Castellammare di Stabiae at du finder det moderne Towers Hotel Stabiae Sorrento med det to karakteristiske tårne, som ligger helt ud til havet mellem byerne Castellammare di Stabiae og Vico Equense.

Et godt udgangspunkt for udflugter i området

Hotellet er et fantastisk udgangspunkt for udflugter i området, og samtidig helt perfekt, hvis du ønsker at kombinere en badeferie med både kultur og natur. Både Pompeji og den romerske kejservilla Oplontis ligger under en halv times kørsel fra hotellet, men også byerne Sorrento og Napoli er er hurtige at nå, ligesom vulkanen Vesuv, som du naturligvis må besøge. Amalfikysten kan nås på en time, og vil du besøge den smukke ø Capri, kan det naturligvis også lade sig gøre. Men vi vil også anbefale dig at besøge de små landsbyer som ligger i bjergene bag hotellet. Bl.a. tager det kun ca. 10 minutter at køre til den lille landsby Gragnano, som er verdensberømt for sin pastaproduktion, og sådan kunne vi blive ved. Er du ikke i bil, har du mulighed for at tage det lokale tog, som kører mellem Sorrento og Napoli. De nærmeste stationer er Vico Equense og Castellammare di Stabia, som begge ligger ca. 3 km. fra hotellet.

Læs mere om Towers Hotel Stabiae Sorrento

Et hotel med en alternativ fortid

Hotellets lidt specielle ydre skyldes, at bygningen oprindeligt var et produktionsanlæg for cement og kalk. Det blev opført i begyndelse af 1900-tallet, men overladt til sig selv, og saltvandet 1974. I 1999 blev bygningerne købt af hotelkæden Crowne Plaza satte et kæmpe renoveringsarbejde i gang og det moderne hotel stod færdigt i juli 2004. Siden har det så skiftet både ejer og navn, og hedder altså Towers Hotel Stabiae Sorrento, men det ændrer ikke på det faktum, at det er et rigtig dejligt hotel.

Vælg mellem bil eller offentlig transport

Set fra vejen gør det ikke meget væsen af sig selv, men så snart du træder ind på området, ændres virkeligheden markant. Dels bor du langs en af de smukkeste kyststrækninger - med stejle klipper - i Italien og du bor samtidig lige ud til en dejlig sandstrand. Samtidig slipper du for den trafik, der præger kystvejen i højsæsonen, for hotellet ligger nemlig på den "rigtige" side af vejen. Hvis du rejser med offentlig transport, eller hvis du har bare har lyst til at lade bilen stå, hjælper hotellet dig gerne med at bestille organiserede udflugter til både Pompeji, Herculaneum, Napoli, Amalfikysten, Sorrento og til øerne Capri og Ischia. Sagt med andre ord - bilen er ikke nødvendig, men måske alligevel meget bekvem at have med.

Nyd livet på stranden eller ved swimmingpoolen

Hvis du ankommer i bil, er der en stor garage, hvor du har mulighed for at parkere mod et mindre tillæg. Fra garagen er der ikke langt til hotellet, og det første du får øje på, er den flotte udsigt over Napolibugten og vulkanen Vesuv. Foran hotellet er der en strandpromenade på ca. 500 meter, hvor du kan spadsere og nyde havbrisen. Til højre for det lille torv ved lobby'en og receptionen ligger sandstranden, hvor du kan bade i havet og nyde livet under en parasol på en af de mange solsenge, sådan som man gør i Italien (tillæg). Ca. 100 meter til venstre for receptionen ligger den udendørs swimmingpool hvor der også er liggestole og parasoller. Poolen kan overdækkes og opvarmes om vinteren, hvilket naturligvis er vældig praktisk, hvis du vælger at komme i ydersæsonen. I underetagen ligger der desuden et veludstyret wellness-center, hvor du kan bestille massage og skønhedsbehandlinger samt nyde en tur i sauna og tyrkisk bad.

Benyt dig af hotellets mange faciliteter

Hvis vi vender tilbage til det lille runde torv, hvor du ankommer til fra garagen ligger lobby'en og receptionen på venstre side. Her finder du også en bar med tilhørende terrasse, konferencefaciliteter og nogle af de i alt 152 værelser. Til højre for torvet ligger indgangen til restauranten og de resterende værelser. Fra restauranten har du også udgang til en dejlig udendørsterrasse, hvor måltiderne serveres, så længe vejret og temperaturen tillader det. I restauranten serveres der udsøgte retter, og du vil finde et stort udbud af både kød- og fiskeretter. Du har mulighed for at bestille halvpension på hotellet. Restauranten er åben hele året, og som udgangspunkt både til frokost og middag, men i vintersæsonen er den lukket til frokost fra mandag til fredag.

Komfortable værelser med parketgulve

Hotelværelserne er pænt og klassisk indrettede i minimalistisk stil og alle har parketgulve. De har alle aircondition, satellit TV, radio, telefon, værdiboks, elkedel, wi-fi og minibar. Badeværelserne er rummelige og de indeholder alle toilet og bruser eller karbad (ofte begge) samt hårtørrer. Alle værelser har udsigt enten til hotellets karakteristiske torv, eller hel eller delvis havudsigt. Familieværelserne består af to værelser med såkaldt connecting doors.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Towers Hotel Stabiae Sorrento

Læs personlige anmeldelser af Towers Hotel Stabiae Sorrento som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Towers Hotel Stabiae Sorrento . Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejligt og rent

Friskt og fint.

Læs mere
 
search map