Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lille by, men som...

Pozzano er et lille lokalsamfund, som hører under Castellammare di Stabbia kommune. Den lille landsby tæller ikke flere end 250 indbyggere som - om sommeren - overstrømmes med turister, der vælger at standse langs denne kystlinje for at solbade og nyde den friske brise fra havet.

Ponzia familien

Navnet stammer fra den antikke romerske familie Ponzia, som ejede hele højdedraget. I Ponzia-familiens tid var der her et tempel tilegnet Diana, men de eneste levn er resterne af en søjle. Den lille by så sin største, men meget begrænsede udvikling, da man fandt et maleri af Vor Frue og en kirke blev bygget for at beskytte det.

Sommertog

I nærheden af Pozzano ligger også en af togstationerne til circumvesuviana-togbanen mellem Napoli og Sorrento. Pozzano stationen befinder sig i en tunnel langs kysten og holdes kun åben fra midten af juni til midten af september, når der er mest liv i byen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map