Villa i Positano på Amalfikysten

Villa Nocelle

 
Villa Nocelle er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Nocelle er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Positano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Nocelle ligger over den berømte by Positano i en udsøgt position, hvorfra man kan se helt frem til klipperne ved Capri. Fra villaen er der er 6 km til Positano, hvor man finder utallige spisesteder og caféer. Nærmeste by er Montepertuso (2 km), hvor det er muligt at gå på restaurant og købe ind. Til det daglige indkøb (brød, pasta, grøntsager etc.) er der en lille butik lige ved villaens indgang, så man aldrig savner de mest nødvendige varer.

Villaen er nybygget, men respekterer den traditionelle byggestil på Amalfikysten, både hvad angår arkitektur og materialer, som er af den højeste kvalitet. Villaen er omgivet af en frodig have med frugttræer og råder over et lille svømmebassin til en frisk dukkert på de varmeste dage. Der er parkeringsplads ved villaen.

Den ro og det landskab, der nydes fra villaen, gør den velegnet til dem, som leder efter en bolig af høj standard. Her har man den store fordel på samme tid at være tæt på den seværdige og charmerende by Positano, og på samme tid tilpas langt væk fra dens trafik og store turistmængder. Husets høje beliggenhed garanterer en betagende udsigt også i det værste vejrforhold, og de faciliteter, der hører til villaen, gør den til et godt opholdssted i alle årstiderne.

Villa Nocelle består af to bygninger, som ligger ca. 25 meter fra hinanden op ad klippen. De to bygninger kan lejes samlede eller hver for sig. De deler svømmebassin og udsigten over Positano og Isola dei Galli. Begge huse er udstyrede med fjernsyn, aircondition og, hvis det skulle vise sig at være nødvendigt, varme.

Læs mere om Villa Nocelle

Skjul teksten
 
 
search map