Anmeldelser af Villa Mary B&B

 
Villa Mary B&B er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Mary B&B er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Positano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Mary B&B

Læs personlige anmeldelser af Villa Mary B&B som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Mary B&B. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jacob og kone fra København S boede på Villa Mary B&B i Positano fra d. 1. til d. 5. april 2011.

Det var en fantastisk tur, godt hjulpet på vej af vejret… vores ophold på Villa Mary var fuldt tilfredsstillende og vi kan kun anbefale det. Pontiano er en by med sjældent stor tæthed af Michelinrestaurenter, og af de 7 byer på Amalfikyststrækningen, er den absolut den mest interessante. Turens største oplevelse var at vandre på stierne oppe i bjergene (Gudestien etc.)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Finn og Connie fra Sommersted boede på Aurelia Residence i Rom fra d. 22. til d. 28. november og på Villa Mary B&B i Positano fra d. 28. november til d. 3. december 2009.

Turen gik rigtig godt.

Taxaen ventede på os i Ciampino lufthavnen og lejligheden på Aurelia Residence var over forventning; rigtig stor og lækker med store altaner til begge sider, meget høflig og hjælpsom reception m.m. Beliggenheden lige ved Vatikanet er fortræffelig. Eneste minus er lidt trafikstøj. Bus 46 til Roms centrum holder næsten ved døren og Metroen er heller ikke langt væk.

Maggiore biludlejning var også OK. Vi har ikke noget at klage over. Betjening, bil m.m. var ok. Dog lidt blankslidte dæk til vores tur op på Vesuv på glatte veje på toppen! Det var lidt for spændende synes min kone.

Vores store værelse med altan i Villa Mary i Positano er bare så flot og værtinden Tiziana var meget venlig og hjælpsom. Hun kan lidt engelsk. (hun serverede bl.a. kaffe for os når vi var hjemme eftermiddag og aften, selvom det kun var Bed & Breakfast. Og sørgede for gratis transport til gode restaurationer i området. Vores udsigt fra terrassen over de lodrette by op ad klippevæggene og havet var fantastisk. Selvom vi var her i uge 49 var vejret til morgenmad på terrassen i solskin hver dag.

Der er 420 trappetrin + nogle stejle stier ned på ”torvet” i byen. Godt at vi ikke skal leve som gamle i den by. Byen og vejene og parkeringsmulighederne var værre end vi havde forestillet os, så den lejede bil brugte vi ikke meget på Amalfikysten. Godt det var uden for højsæsonen.

I alt en rigtig god tur og vi vil helt bestemt benytte os af In-Italias ekspertise og tilbud næste gang vi skal til Italien.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map