Hotel i Positano på Amalfikysten

Villa Mary B&B

 
Villa Mary B&B er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Mary B&B er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Positano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Mary er en af Amalfikystens små perler. Det er en hyggelig, lille Bed & Breakfast med blot tre smukt indrettede værelser. Villa Mary ligger højt i Positano med en fantastisk udsigt over byen og havet.

Villaen stammer fra 1800-tallet, men det er ganske nyt, at familien er begyndt at udleje værelser. Det er ejeren Tiziana Mastellone, som står for den daglige drift, og hun gør hvad hun kan, for at gæsterne skal føle sig hjemme. Priserne er enestående for området - og må nødvendigvis betragtes som et introduktionstilbud - som vi dog håber vil vare rigtig længe.

Læs mere om Villa Mary B&B

Villaen ligger højt i byen og forholdsvis tæt på kystvejen (uden at trafikstøj generer nævneværdigt), hvilket gør ankomsten nem, hvad enten man kommer med egen bil eller med offentlig transport. Man kan ikke køre helt til hoveddøren, der ligger i en lille gyde 35-40 trin over kystvejen (og derfra er der blot ca. 50 meter til busstoppestedet, som bl.a. benyttes af den lille lokalbus, der kører ned gennem centrum af byen).

Parkering af egen bil kan foregå mod betaling (stedets gæster får rabat) i ét af byens parkeringshuse. Hvis man vil gå til centrum og stranden, kan man benytte en af de mange trapper, der snor sig ned ad bjerget - og derfor kan turen gøres på max. 5-7 minutter. Der er et mindre antal restauranter tæt ved, hvis ikke man foretrækker at spise på de berømte restauranter, som ligger nede i havnen.

Værelserne er indrettede i områdets traditionelle, lyse og smagfulde stil. De har en større eller mindre balkon, hvorfra man kan nyde udsigten over byen og havet. Morgenmaden indtages på egen balkon eller i værelset i køligere perioder. Det har været nødvendigt at respektere de oprindelige mure, men pladsen er udnyttet optimalt, også i badeværelserne. Villa Mary kan ikke anbefales til gangbesværede pga. de mange trapper både ude og inde.

Værelserne på Villa Mary B&B

Værelse Minerva m. balkon og udsigt

Værelset har dobbeltseng, en mindre balkon med udsigt over byen og havet, aircondition, satellit -tv, værdiboks samt badeværelse med bruser.

Værelse Venere m. balkon og udsigt

Værelset har dobbeltseng en mindre balkon med udsigt over byen og havet, aircondition, satellit-tv, værdiboks samt badeværelse med jacuzzi badekar og bruser. Der er mulighed for én opredning.

Værelse Diana med terrasse og udsigt

Værelset har dobbeltseng, møbleret terrasse med bord, stole og solsenge samt udsigt over byen og havet. Der er aircondition, satellit-tv, værdiboks samt stort badeværelse med jacuzzi badekar og bruser. Der er mulighed for to opredninger.

Skjul teksten
 
 
search map