Feriebolig i Positano på Amalfikysten

Terrazza Pasitea

 
Terrazza Pasitea er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Pasitea er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Positano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Pasitea er en privat lejlighed, som ligger i feriekomplekset Parco dei Fiori i højderne over Positano.

Ved indgangen til feriekomplekset ligger der en restaurant og busstoppested til det offentlige transport, der et par gange i timen kører til og fra byen. Ved hovedvejen, ca. 500 meter herfra, ligger der et SITA busstoppested, hvor man kan tage bussen til Amalfi og Sorrento. Det er nemt at ankomme i bil, for der er nemlig parkeringsplads (kan bestilles og betales på stedet) ud over et fælles svømmebassin med 180 grader udsigt over byen og havet på Parco dei Fiori.

Læs mere om Terrazza Pasitea

Feriekomplekset er bygget på forskellige niveauer, som er forbundet med hinanden ad trapper, der snor sig mellem bouganville, palmer og andre middelhavsplanter. Hvis man har lyst, så er det muligt at gå ned til stranden og byen ad en lille klippesti (trapper) ... for at komme hjem er det en god idé at benytte den offentlige bus, for trappestien er ret stejl.

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (med terrasse med havudsigt):
- Lejligheden er på ca. 65 m² og kan gæste op til 3 personer. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og spisebord samt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, to badeværelser med toilet og bruser samt terrasse på ca. 10 m² med bord og stole, hvorfra der er udsigt over havet. Lejligheden råder over aircondition, satellitfjernsyn, radio, opvaskemaskine og vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map