Hotel i Positano på Amalfikysten

Positano Art Hotel Pasitea

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Positano Art Hotel Pasitea ligger kun ca. 10 minutters gang fra stranden, og endnu kortere fra centrum af Positano. Og her skal vi nok skynde os at sige, at hvis du vælger at bo i Positano, er det vigtigt, at du er godt gående, for byen er bygget direkte ind i bjergskråningerne, og vejen der går gennem byen er forbundet med mange stejle trapper. Til gengæld kan du så holde din ferie i en af de mest pittoreske byer i hele Italien, og nyde den gode atmosfære i de hyggelige smøger, mens du kigger på de mange små butikker.

En by med mange trapper

På stranden kan du nyde livet på en solseng under en skyggende parasol, eller tage færgen til Capri eller Amalfi. Fra Art Hotel Pasitea har du også kun få minutters gang (via trapper) til det nærmeste busstop, hvorfra du kan komme til bl.a. Sorrento og Amalfi. Bortset fra den ene vej som krydser ned igennem byen, er selve centrum udlagt til fodgængerzone. Positano som oprindeligt var en lille søvnig fiskerlandsby, er i dag en af de mest mondæne feriebyer i Italien, og derfor er der også ganske livligt i selve centrum i sommersæsonen.

Der er gode udflugtsmuligheder

Positano er et godt udgangspunkt for udflugter i omegnen. Du kan leje en scooter, en bil eller tage på en organiseret udflugt eller med offentlig transport. Fra Positano er det let at komme til bl.a. Sorrento, Pompeji, Napoli, Amalfi og den smukke ø Capri. Hvis du hører til de aktive, kan du også tage på vandretur i bjergene over byen. Her kan vi især anbefale den berømte vandresti "Gudernes sti", som er et absolut et must, hvis du sætter pris på storslået natur og uforglemmelige udsigter.

Et godt og komfortabelt hotel

Som på de fleste andre hoteller i Positano er der en fantastisk udsigt fra Positano Art Hotel Pasitea. Du kan nemt bruge en hel dag med en god bog, mens du nyder den gode service, og bar'en kan forsyne dig med din yndlingsdrink og andre forfriskninger. Det er helt op til dig om du vil tage på opdagelse i omegnen, om du vil drømme dagene væk eller tage en tur på stranden.

Hotellet er dog også lidt anderledes end de fleste andre hoteller på Amalfikysten, for det er nemlig et såkaldt kunst-hotel, og i hotellets lobby kan du beundre de mange moderne kunstværker, som er fremstillet af italienske og/eller internationale kunstnere. Hotellet har generelt en god service, og der er gratis wi-fi over alt. Hvis du kommer til Positano i bil, skal du være opmærksom på, at det kan være svært at finde parkeringsmulighed. Hotellet har dog en aftale med en nærliggende parkeringsplads, hvor du kan parkere mod et tillæg på ca. 20 euro pr. dag. Den vej som krydser ned gennem byen går lige forbi hotellet, så du skal være opmærksom på, at trafikstøj i dagtimerne kan forekomme.

Læs mere om Positano Art Hotel Pasitea

Rummelige og lyse værelser

Art Hotel Pasitea har i alt 30 værelser i forskellige kategorier og alle har en større eller mindre balkon eller terrasse. Alle værelser har som minimum aircondition, satellit TV, wi-fi, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Nogle værelser har også spabad.

Læs om værelserne på Positano Art Hotel Pasitea

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map