Hotel i Positano på Amalfikysten

Hotel Villa Franca

 
Hotel Villa Franca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Franca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Positano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Franca er uden tvivl et af de hyggeligste 5-stjernede hoteller i Positano. Stemningen er international, og betjeningen er venlig og professionel. Indretningen er klassisk, og interiøret er holdt i naturens farver.

Hotellet ligger ud til den lille vej, som snor sig ned gennem Positano by, men da hotellet ligger under vejen, bliver du ikke generet af trafikstøj. Gennemkørselstrafik bliver ledt oven over byen, og det er kun privatbiler, samt den lille lokale servicebus, der kører forbi hotellet. Kommer du i bil, kan du parkere i et nærliggende parkeringshus mod betaling.

Læs mere om Hotel Villa Franca

Her føler du dig hjemme

Hotellet har en lille reception samt elevator, der er wi-fi, en hyggelig bar og flere smagfuldt indrettede opholdsstuer og naturligvis en god restaurant med en enestående panoramaudsigt over byen, bjergene, havet og de små øer Li Galli. Hvis du ikke får motion nok ved at gå op og ned ad de stejle gader, er der også et lille wellness center med tyrkisk bad, fitness samt mulighed for massage og forskellige behandlinger (mod betaling).

Swimmingpool på taget

På taget finder du hotellets pool med 360 graders panoramaudsigt, samt den lille restaurant Li Galli Grill Restaurant, som er åben fra kl. 13:00-16:00. Der er parasoller, liggestole samt borde og stole, og det er et dejligt sted at tilbringe en "fridag". Hvis du har lyst til en svømmetur i havet, kan du frekventere en af byens to gode strande. Hotellet tilbyder gratis minibusservice til og fra centrum, så du slipper for turen op og ned, og den kan selvfølgelig også bruges i forbindelse med en shoppingtur i byens mange spændende butikker.

Smagfulde værelser med udsigt

Værelserne er ikke så store, men de er smagfuldt indrettet og alle i samme stil, og har en større eller mindre balkon eller terrasse. Der er telefon, satellit TV, aircondition, minibar, værdiboks samt bad med toilet, brus eller badekar samt hårtørrer. De 37 værelser er fordelt i hovedbygningen og et lille anneks, som ligger ganske få meter fra hotellet. Værelserne i annekset er indrettet helt i samme stil som de´m i hotellet, men er dog generelt lidt større end værelserne i hovedbygningen.

Læs om værelserne på Hotel Villa Franca

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Franca

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Franca som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Franca. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Villa Franca

Fantastisk ophold på Villa Franca i Positano

Villa Franca i Positano, var et af de steder, hvor vi tilbragte vores bryllupsrejse og var meget tilfredse med opholdet.
Utrolig god udsigt, lækkert mad på hotellets restaurant, god service og en god shuttle bus service, som tog os ned til stranden og byen, når vi ønskede det.
Pool-området var fantastisk! Du havde en fornemmelsen at bo på toppen af de to 'klippeformationer', som Positano i princippet er baseret på.
Den eneste ting som vi ikke var helt tilfredse med, var servicen i receptionen. De vidste ikke så meget.

Læs mere

Hyggelig hotel med god service og fantastisk udsigt

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Villa Franca

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Villa Franca

Læs mere
 
search map