Anmeldelser af Hotel Savoia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Savoia

Læs personlige anmeldelser af Hotel Savoia som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Savoia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anna med familie fra Sverige boede på Hotel Savoia i Positano den 14.-16 juli 2012.

Rejsen gik meget smidigt og godt - alle bookinger fungerede perfekt. Utrolig smuk kystlinje og vand - en dejlig rejse. Positano var fantastisk og kombinationen med San Marco først og derefter Positano var rigtig god. Hotel Savoia i Positano var som et 4-stjernet hotel, selvom det kun har tre stjerner - supergodt og smukt og utrolig godt personale.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Christer og kone fra Täby i Sverige boede på Hotel Savoia i Positano 27.-30 april 2012.

Vi havde en vidunderlig og meget vellykket rejse til Capri, Amalfi-kysten og Positano. Positano var noget ganske særligt, det var derfor vi ønskede at bo der. Det var en fantastisk "by" som vi varmt kan anbefale. Vi forstod, at det var vigtigt at booke et hotel, der lå godt da man ankom og for at tage busserne for at komme til stranden, hvor butikker, restauranter osv er.

Hotel Savoia opfyldte alt, at det lå godt, vidste vi allerede, da vi reserverede, men det var også et super godt hotel !! Venlig betjening, god morgenmad rent og pænt. Vi er meget tilfredse. Vi oplever også in-italia som meget personlige, bare den måde I skriver e-mail, virker ikke til at være nogen standardformular! Efter reservationen modtog vi påmindelse om de delvise indbetalinger, modtog en e-mail kort før vi skulle afsted med en masse nyttige info.Jeg har allerede anbefalet jeres sted til en masse venner.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map