Hotel i Positano på Amalfikysten

Hotel Savoia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Beliggenheden betyder, at der er mange butikker og restauranter i umiddelbar nærhed, lige som et af byens parkeringshuse (mod betaling) ligger blot 100 meter derfra. Og at du kan gå til byens maleriske grusstrand på få minutter. Mere bekvemt bliver det næsten ikke.

Familien D'Aiello

Hotellet ejes af den sympatiske familie D´Aiello, som har haft stedet siden 1936, og det er også dem, der står for den daglige drift, og hygger om gæsterne, så de føler sig hjemme. Hotellet er bygget i flere etager, og følger vejens kurve. Derfor er udsigten stort set forskellig fra samtlige værelser, men man kan enten se ud over Positanos kulørte huse, ellers har man udsigt mod havet.

Læs mere om Hotel Savoia

Hyggelig modtagelse og overdækket fællesterrasse

Hotellet har en stor hyggelig reception og lobby i gadeplan, hvor der også er elevator og på 1. sal finder man en opholdsstue, samt den store morgenmadsrestaurant, hvor der også er udgang til en overdækket terrasse. På grund af den super centrale beliggenhed på hovedgaden, må man beregne nogen trafikstøj.

39 velindrettede værelser

De 39 værelser er alle pænt men enkelt indrettet. Der er flere forskellige værelsestyper - men alle har telefon, satellit-tv, aircondition, minibar, værdiboks samt bad med brus og hårtørrer. Enkeltværelserne har udsigt mod Positanos huse. Fra dobbelt- og de luxe værelser kigger man mod byen eller havet, og fra junior suiterne har man havudsigt. Alle værelser har fransk altan, balkon eller terrasse - men størrelsen varierer meget og afhænger dels af bygningens form, dels af hvilken etage man bliver indkvarteret på.

Læs om værelserne på Hotel Savoia

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map