Anmeldelser af Hotel Royal Prisco

 
Hotel Royal Prisco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Royal Prisco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Positano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Royal Prisco

Læs personlige anmeldelser af Hotel Royal Prisco som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Royal Prisco. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hyggeligt hotel med god beliggenhed

Hotellet har pæne og rummelige værelser med mange søde detaljer. I en by som Positano synes vi at det er vigtigt at booke værelse med balkon og havudsigt, så selv om havet er langt nede så er udsigten meget god. Serviceminded betjening og rene og pæne værelser. Det tog kun et par minutter ned til gågaderne og 7-8 min til stranden. Vi befandt os godt på hotellet, som heller ikke var et af de dyreste

Anbefaling til kommende gæster

Gudernes sti er et "must"

Hotel Royal Prisco
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Royal Prisco
Dobbeltværelse (standard) med balkon og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Bedømmelse af Hotel Royal Prisco

Hotellet ligger meget centralt og de laver fantastisk kaffe. Internettet virkede kun 1 dag ud af 4 dage.

Hotel Royal Prisco
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Royal Prisco
Dobbeltværelse (standard) med balkon og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bo og Ann-Kristin fra Täby i Sverige boede på Hotel Royal Prisco Positano den 11.-14 maj 2012. Før det havde de boet et par nætter i Minori på Palazzo Vingius.

Rejsen har været enormt god. Vi startede i Rom, (som vi havde reserveret et andet sted), hvor vi fejrede 30-års forlovelsesdag. Gentages hvert 5. år. Tog toget til Salerno og Sitabus til Minori og Palazzo Vingius. Super! Vælg værelse nr 5. Ligger højest oppe af balkonværelserne. Stå ikke af bussen ved det første stop nede ved strandpromenaden; Vi stod af ved næste stop, så slipper man for at bære taskerne 100 trappetrin op til hotellet. , Spis gerne på det lille Osterian der ligger lige, når I har gået alle de 100 trin ned fra Palazzo Vingius. Kanonmad; sødt ungt par som hilste på i landsbyen hver dag. En anden restaurant, der var billig, var La Botte. Lidt kedelig placering, men ellers god.

Positano var fantastisk, især Hotel Royal Prisco. Perfekt afstand til alt. Vi havde værelse nr 6, (de-lux). Kanon. Morgenmadsrummet var kedeligt. For 5 euro kan man få morgenmaden op til værelset. Vi gjorde det på vores bryllupsdag og spiste på den fabelagtige balkon. (Hotellet bød på en halv flaske proseco). Positano er en fantastisk by, men dyr. Gå ikke glip af en tur til Ravello, når I er på Amalfikysten. Hilsen fra to tilfredse Amalfirejsende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Pia og rejsefælle boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 28. august til d. 1. september 2010, på Hotel Royal Prisco i Positano fra d. 1. til d. 4. september 2010, på Hotel Central i Sorrento fra d. 4. til d. 8. september 2010 samt på B&B Donna Regina i Napoli fra d. 8. til d. 11. september 2010.

Først og fremmest vil vi takke jer for jeres forslag af hoteller. De var rigtig dejlige og den velkomst man fik på dem, synes vi var ud over det sædvanlige. Meget personligt og alle gik straks i gang med at informere om området. Selvfølgelig var hotellet i Sorrento ”Hotel Central” ikke så intimt som de andre, men venlig og god betjening. Og så var sengen slået op, når man kom hjem om aftenen – så føler man sig virkelig velkommen. Her synes vi også det var en fordel, at der var en swimmingpool, da hotellet alligevel ligger sådan, at man ikke lige smutter en tur i vandet. Og en svømmetur kan være tiltrængt efter støvede besøg i Ercolanum og Pompei.

Donna Regina i Napoli er et kapitel for sig, det er svært at beskrive den følelse man får, når man træder ind ad døren til ”hotellet” især efter at have kravlet ind i porten med kufferter og op i den minimale elevator og tænkt: Hvad f….. er det her for et sted. Det skal og bør opleves. Men igen en fantastisk modtagelse og et fabelagtigt sted.

På den måde som vi holder af at rejse, var de fire byer vi boede i perfekte og rigtig gode udgangspunkter for diverse oplevelser. Fra Vietri via Salerno var det meget nemt med bus at besøge Pæstum, som virkelig kan anbefales. Det er et meget smukt område, som forøvrigt dufter lidt af ZOO. Grunden er opdræt af bøfler lige i nærheden, men det nåede vi ikke at besøge, men osten fik vi smagt mange gange.

Restauranten ”FISH” lige i nærheden af hotellet, kan varmt anbefales, men tag også bussen ind til Cetara en aftenstund, det er et meget hyggeligt lille fiskerleje.

Fra Positano var vores hovedudflugt vandreturen på ”Gudernes sti” – det skal opleves og man kan selv gøre den mere eller mindre vanskelig. Udover det byder Positano på en meget smukt beliggenhed, spændende at udforske med meget smalle gyder, der snor sig op i bjergene hvorfra udsigten, som så mange steder på kysten, er ”bjergtagende”.

Vi valgte Sorrento, da hovedformålet var at besøge Ercolanum og Pompei, hvilket er meget nemt og bekvemt herfra. Man går op til stationen og køber en dagsbillet til lidt over 3 EURO. Den gælder hele togturen: Sorrento-Ercolanum-Ercolanum-Pompei-Pompei-Sorrento. I Ercolanum valgte vi at benytte et taxafirma til at køre os ud til udgravningerne og retur Det er et godt valg, da de ligger lidt for langt til at gå derud og hvis man først skal til at finde lokalbusser, så går der en del tid med det.

Hvis vi skal være en lille bitte smule negative, så kan man godt fornemme at Sorrento er et charter-sted. Priserne får lige et hak opad og for at leje to liggestole og en parasol skal man hoste op med 25 EURO pr. dag. Men vi må anbefale et Pizzaria, der ikke ligger så langt fra Hotel Central på den anden side ind mod centrum: da FRANCO – det er et festligt sted med nogen meget velsmagende pizzaer for ikke at tale om deres skinke. Og et besøg i den store citronlund – også ud til hovedgaden – er anbefalelsværdigt. Her er smukt, skyggefuldt og her høstes citroner, appelsiner etc. og deres Limoncello smager vidunderligt.

Vi kan ellers IKKE anbefale at gå langs med hovedgaden, der er en infernalsk trafikstøj, så søg ned bagom i retning mod vandet og prøv at finde ind mod centrum, som om aftenen heldigvis er lukket for trafik.

Napoli er, ja hvad skal man sige: støjende, beskidt, stor, smuk, spændende, historisk – en by som er en meget stor mundfuld at sluge. Vi havde planlagt at besøge Vesuv fra Napoli, men vejret var ikke rigtig med os og det meste af tiden var toppen indhyllet i store, tunge skyer, men dagen før afrejse til Danmark omkring kl. 12.00, så det ud til at vejret klarede op, så vi sprang ind i en taxa, der kunne tage os til stationen, men i taxa’en hang en prisliste der viste at hvis man ville køres direkte til Vesuv og retur fra Napoli og hvor der blev ventet på èn i to timer, så kostede det 90 EURO. Så det valgte vi – det viste sig at være en god ide, for hvis vi havde taget det offentlige havde vi ikke nået at komme til toppen og ned igen i godt vejr.

Vi skal helt sikkert tilbage til kysten en dag og for øvrigt også tilbage til Rom en gang og så vil vi helt bestemt vælge at benytte jer som sparringspartner igen – det har kun været godt og tak for det!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bo og rejsefælle fra Morud boede på Hotel Royal Prisco i Positano fra d. 21. til d. 28. juli 2010.

In-italia har været et fantastisk godt rejsebureau. Meget servicemindet og hele tiden med fokus på oplysninger, gode rejsebeskrivelser og opfølgning til os rejsende. Super anbefalelsesværdigt og trygt for for os rejsende gæster. Logoet ”Gør din rejse personlig”. Passer rammende på bureauet og kan stærkt anbefales til andre rejsende.

Hotel Royal Prisco i Positano er det bedste vi nogensinde har oplevet. Et sted som forkæler gæsten og som ligger i ubeskriveligt smukke omgivelser.
Hotellets personale gjorde alt for at gøre ferien til noget specielt for os. Hvis andre skal vælge dette hotel, kan det stærkt anbefales, og vælg med havudsigt.
At sidde på terrassen i Positano med udsigt udover bugten i de dramatiske bjerge, er helt fantastisk og en unik oplevelse.

Hotellet er smukt indrettet og værtsfamilien som med venlighed driver stedet, kræser om den enkeltes gæst behov, med pragtfulde værelser og skøn morgenmad.
Udover Positano kan vi stærkt anbefale at besøge Pompeji, Vesuv, Ravello og Capri.

Tips til andre rejsende: Parkering med bil foregår i parkeringskælder, ved siden af hotellet mod betaling og vi afleverede bilen i mange dage, da det er svært at køre rundt i den dramatiske natur.
Dette fungerede godt, og kan måske på forhånd nævnes, da vi i første omgang var foruroliget over at skulle aflevere bil med nøgler i. Det viser sig at være en nødvendighed, for at bilerne kan parkeres af professionelle på de smalle pladser mange etager under jorden….og der bliver passet godt på bilerne. Vi kunne trygt efterlade bilen i parkeringskælder, imens vi var på Capri i 3 dage

Tak for, at In- Italia og Hotel Royal Risco har været med til at skabe en god ferie for os. Et evigt minde, som vil blive dyrket længe.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map