Hotel i Positano på Amalfikysten

Hotel Royal Prisco

Pris fra pr. pers.
Standardværelse Junior Suite
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Royal Prisco ligger på den lille gennemkørselsvej, som snor sig ned gennem centrum af Positano, og da det ligger ud til vejen, må du påregne lidt trafikstøj på balkonerne. Men der er ingen egentlig gennemkørselstrafik, bortset fra den lille minibus, de lokale beboere samt de turister, som evt. er kommet til at dreje forkert eller bare gerne vil køre gennem byen.

God service men begrænsede faciliteter

Hotellet bliver løbende renoveret, så det holder en pæn standard. Det er ikke så stort, og det er der mange, som sætter stor pris på. Der er indgang til receptionen lige fra gaden, der er gratis wi-fi på hele hotellet, et mindre opholdsområde, en bar hvor du kan få en kølig drink, eller en god kop italiensk kaffe og en morgenmadsrestaurant, hvor du kan nyde dagens første måltid.

Ankom med bil eller bus

Ankommer du med offentlig transport, kan du stå af næsten uden for døren (tag minibussen fra kystvejen, hvor du står af bussen mellem Amalfi og Sorrento). Ankommer du i bil, kan du evt. parkere på vejen mod betaling, - men det er bedre at parkere i det nærliggende parkeringshus, som ligger blot ca. 100 m fra hotellet. Hotellet ligger forholdsvis langt nede i byen, så det tager kun ca. 10 minutter at gå til stranden, centrum med de mange butikker og havnen hvorfra du kan sejle både til Amalfi og Capri.

Smagfuldt indrettede værelser

Hotellet har i alt 15 værelser i flere forskellige kategorier. De er alle pænt indrettet i klassisk stil, og de fleste har balkon eller terrasse og havudsigt. Værelserne har telefon, satellit-TV, værdiboks, minibar, aircondition og badeværelse med toilet, bruser eller badekar, og hårtørrer. Stedet kan ikke umiddelbart anbefales til børnefamilier.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Il Gabbiano

Positano, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populært i Campania

search map