Hotel i Positano på Amalfikysten

Hotel Poseidon

 
Hotel Poseidon er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Poseidon er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Positano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fra privat villa til hotel

I 1950 købte det napolitanske ægtepar Liliana og Bruno Aonzo en villa omgivet af appelsin- og citrontræer i den lille fiskerby Positano. Planen var, at de ville tilbringe sommermånederne i Positano sammen med deres nyfødte børn Monica og Marco, og det gjorde de så i nogen år. Positano blev dog hurtigt et eksklusivt feriested, så familien besluttede at omdanne deres villa til hotel. Børnene bor fortsat på hotellet, så du kommer helt reelt til at bo hos en privat familie, hvis du vælger Hotel Poseidon til dit feriested.

Gode udflugtsmuligheder

Hotel Poseidon ligger ud til den smalle vej, som snor sig ned igennem Positano, og hvis du krydser ned imellem husene kan du være i centrum på stranden i løbet af bare 10 minutter. Det er også herfra du kan tage båden til Amalfi eller til øen Capri, som du naturligvis må besøge i løbet af dit ophold. Kommer du i bil, er der mulighed for parkering på hotellet, og skal du på lidt længere ture, kan det være en god idé at have en bil. Skulle der ikke være plads i hotellets garage, er der flere offentlige parkeringspladser i nærheden.

Læs mere om Hotel Poseidon

Offentlig transport anbefales

Ellers anbefaler vi offentlig transport, for hverken parkering eller kørsel i Positano er det letteste. De offentlige busser som kører mellem Sorrento og Amalfi må ikke køre ned gennem byen, men stopper på selve kystvejen over Positano, og det vil tage dig ca. 10 minutter at gå til bussen fra hotellet, men du skal være opmærksom på, at Positano ligger på et bjerg, så du skal være godt gående for at bo her. Du kan også hoppe på den lille minibus, som kører ned gennem byen, og som bl.a. også har stoppested tæt på de store offentlige busser. Hvis du kører til Sorrento, kan du komme videre med lokaltoget Circumvesuviana, som forbinder Sorrento og Napoli med stop i bl.a. Pompeji.

Flyt ind hos en privat familie

Når du træder ind ad døren på Hotel Poseidon, er det som at flytte ind hos en privat familie, godt nok en lidt større én af slagsen, for hotellet har 48 værelser. Men reelt er det faktisk det du gør, og som gæst er du slet ikke i tvivl, for de familieejede hoteller har altid en helt særlig atmosfære, og sådan er det også her. De store hyggelige opholdsstuer en suite har bløde stole og sofaer, og skulle du få lyst til at give et nummer, er du velkommen til at benytte det store flygel. I forlængelse af stuerne finder du hotellets bar, hvorfra der er udgang til den store terrasse med udsigt over byen og havet.
Der er naturligvis også restaurant på stedet, hvor du kan spise udendørs både om morgenen, men også om aftenen, hvor du kan nyde din middag under den fløjlsbløde stjernehimmel. I sommerens løb afholdes der flere musikaftener, hvor du bl.a. har mulighed for at stifte bekendtskab med den spædende napolitanske folkemusik.

Nyd dagene ved poolen

Der er også blevet plads til en swimmingpool i det der tidligere var familiens private have, og her kan du nyde dagene på en af de gode solsenge, og bede tjenerne komme med forfriskninger og lette snacks, hvis ikke du vælger at gå en tur ned på havnen og spise frokost. Om aftenen kan du også nyde din yndlingsdrink på den store terrasse sammen med den imponerende udsigt over den oplyste by. Hotellet har også en lille wellness-afdeling, som er bygget direkte ind i klipperne. Her er der mulighed for at få forskellige behandlinger og massage.

Personligt indrettede værelser

Hotel Poseidon har i alt 48 værelser i flere forskellige kategorier, og som er beliggende i flere forskellige bygninger. Alle værelser har en større eller mindre balkon eller terrasse, og udsigt mod haven, byen eller havet. Værelserne er individuelt og pænt indrettet i den klassiske stil, som svarer til resten af hotellet og blandt møbler og udsmykning er der en del antikviteter. Du skal være opmærksom på, at ikke alle værelser kan nås med elevator, og at det derfor kan være nødvendigt at forcere et vist antal trapper. Alle værelser har som minimum aircondition, minibar, værdiboks, satellit TV, telefon, wi-fi samt badeværelse med toilet, bruser og/eller badekar samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Poseidon

Skjul teksten
 
 
search map