Hotel i Positano på Amalfikysten

Hotel Le Sirenuse

 
Hotel Le Sirenuse er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Le Sirenuse er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Positano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Le Sirenuse er flere gange kåret som det bedste hotel i verden og forkæler dig med udsøgt service, enestående diskretion og lækker restaurant.

Adelspalads for par

Hotellet er indrettet i et gammelt adelspalads fra 1800-tallet, som tilhører familien Marchesi Sersale. Oprindelig var det familiens sommerresidens - men i 1951 åbnede de deres villa som hotel med blot 6 værelser. Hotel Le Sirenuse er flere gange kåret som det bedste hotel i verden, og noget mindre børnevenligt skal man lede længe efter: Børn op til seks år accepteres slet ikke på hotellet i den lange højsæson, mens de i lavsæsonen blot ikke er tilladt i restauranten!

Læs mere om Hotel Le Sirenuse

Du føler dig som gæst hos en privat familie

Siden er der bygget til, og hotellet har i dag ca. 60 værelser - men det ændrer ikke det faktum, at man følger sig mere som gæst hos en privat familie end som gæst på et hotel. Det er stadig familiens antikke møbler og malerier, som præger indretningen, og som giver den helt specielle atmosfære, der gør at mange vender tilbage igen og igen. Denne stil er så vidt muligt bibeholdt alle steder på hotellet, inklusive værelserne.

Kendisser en masse

En af de første prominente gæster som fandt vej til hotellet var forfatteren John Steinbeck. Han var der i 1953, og skrev bl.a. følgende: "We went to the Sirenuse, an old family house converted into a first class hotel spotless and cool, with grape arbors over its outside dining room, every room has its little balcony and looks out over the blue sea to the island of the Sirens from which those ladies sang so sweetly...." Siden er berømthederne strømmet til Hotel Le Sirenuse, som altså er opkaldt efter de sirener, der ifølge legenden lokkede Odysseus på afveje, da han passerede øgruppen Le Isole dei Galli med sine mænd.

Udsøgte service, enestående diskretion og lækre faciliteter

Hotel Le Sirenuse er kendt for sin udsøgte service og enestående diskretion, og selvom villaen ligger i centrum af Positano, føler man sig alligevel, som i sin egen lille verden - og der er ikke mange der opdager de filmstjerner, som ofte finder et fristed netop her på hotellet. Hver eftermiddag i højsæsonen arrangerer Le Sirenuse østersbar med champagne på én af hotellets mange terrasser. Ellers kan man nyde sin ferie ved den dejlige opvarmede pool, i baren, i de mange opholdsstuer eller i den berømte restaurant. Og trænger man til motion, sauna eller massage, er der også tænkt på det. Hotellet har også en lille eksklusiv butik, hvor selv den mest kræsne gæst kan gøre sine indkøb.

Smukt, klassisk og komfortabelt

Hotellets værelser og suiter er indrettede både smukt og klassisk, og har al den komfort, som man kan forvente af et hotel i den kategori. Bl.a. har alle værelser jacuzzi, og superiorværelser samt juniorsuiter har balkon og havudsigt.

Skjul teksten
 
 
search map