Hotel i Positano på Amalfikysten

Hotel Il Gabbiano

 
Hotel Il Gabbiano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Il Gabbiano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Positano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Gabbiano er et hyggeligt lille familieejet hotel, som ligger i centrum af Positano med en fantastisk udsigt over byen og havet.

Et indbydende hotel

Hotellet blev renoveret i 2003 og er enkelt og pænt indrettet. Der er indgang direkte fra den lille vej, som snor sig ned gennem hjertet af Positano, og derfor er der stort set ingen gennemkørselstrafik, bortset fra de få turister, der forvilder sig ned i byen, eller som er på vej til deres hotel. Da hotellet samtidig ligger ned ad bjergsiden under vejen, generes man stort set ikke af trafikstøj.

Læs mere om Hotel Il Gabbiano

Ankom med bil eller bus

Parkering kan finde sted langs vejen mod betaling, hvis man ellers kan finde plads. Alternativt er der flere store parkeringshuse i Positano. Kommer man med offentlig transport, kan man stå af den lille lokale bus, stort set uden for døren. Da hotellet ligger forholdsvis højt oppe i byen, må man beregne en mindre spadseretur for at komme ned til stranden (ca. 500 trappetrin).

Nyttige faciliteter

Hotel Il Gabbiano har en lille reception med wi-fi-zone, bar, morgenmadsrestaurant og opholdsstue. De i alt 20 værelser er pænt men enkelt indrettede, og alle har balkon eller terrasse og havudsigt. Værelserne har telefon, TV og bad med brus og toilet, ligesom flere værelser har aircondition.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Il Gabbiano

Læs personlige anmeldelser af Hotel Il Gabbiano som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Il Gabbiano. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Il Gabbiano

Bedømmelse af Hotel Il Gabbiano

Fantastisk skønt hotel. Flot flot beliggenhed. Og et personale der altid var imødekommende og interesserede i vores oplevelser og trivsel. Kan ikke roses nok!

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Il Gabbiano

Læs mere

Et uforglemmeligt ophold:)

Et hotel med hyggelig atmosfære og god service. Flot at "chefinden" taler godt engelsk og kunne anbefale og forklare. Havudsigten var upåklagelig og terrassen ligeså. Værelserne var helt i orden, men kolde og lidt for små til to personer med to kufferter i tre nætter. Alt var rent og pænt og badeværelset var pænt men uden varme.

Læs mere

Ingelise og rejsefællen fra Nykøbing F. boede på Hotel Il Gabbiano i Positano fra d. 18. til d. 25. september 2009.

Det har været en absolut skøn ferie. Positano har en utrolig flot beliggenhed og der er meget hyggeligt og roligt, trods mange butikker og restauranter. Man skal dog bemærke, at det er en trappeby, men de snoede veje kan jo benyttes. Byen ligger også meget centralt for diverse udflugter.

Hotellet bar ikke præg af luksus, men var absolut hyggeligt, pænt og rent og personalet var meget hjælpsomme. Her kunne vi helt sikkert godt tænke os at bo igen.

Jeg vil anbefale, at bo højt oppe med den skønne udsigt. Man skal nok komme ned, f.eks. for at bade eller handle.

En tur til Ravello skal man ikke snyde sig selv for. Det var en helt utrolig oplevelse.

Service fra jer har været helt i top. Det fungerede perfekt med tranfer fra lufthavn og retur samt hjælp til at komme med på en tur med Sunland til Pompej var også helt i top.

Jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre.

Læs mere

Inger & Niels fra Viborg boede på Hotel Il Gabbiano i Positano fra d. 15. til d. 19. juli 2008.

Vi syntes godt I kan tilføje i jeres beskrivelse af Hotel Il Gabbiano i Positano at den selv samme lokalbus kører et godt stykke af vejen til og fra stranden - så kan man slippe for en stor del af de opslidende trapper til og fra stranden og byen - man skal under alle omstændigheder nok få rigeligt af dem. Men en fantastisk dejlig by.

Læs mere

Signe og rejsefælle fra København V boede på Hotel Il Gabbiano i Positano fra d. 3. til d. 10. maj 2008.

Jeg forelskede mig fuldstændigt i Amalfikysten/Positano. Hele området var uovertruffent smukt og alle vi mødte var utroligt søde, imødekommende og hjælpsomme. Det var simpelthen så dejligt at opleve og jeg har nærmest levet højt på det lige siden. Jeg må bare tilbage igen :-) Hotellet var også fint. Personalet var meget søde og udsigten var helt vidunderlig. Dog var terassen i forbindelse med værelset ikke helt så afskærmet og privat som jeg kunne have ønsket mig. Positano er en virkelig charmerende lille by, med mange betagende sites og en rigtig lækker strand som man når via en sti der løber fra havnen langs klippevæggen. På turen derned sejlede vi fra Napoli til Amalfi og det vil jeg virkelig anbefale andre at gøre. Det var en fantastisk sejltur langs den smukke kyststrækning. Alt i alt havde vi en meget vellykket og uforglemmelig tur - ikke mindst takket være den store hjælpsomhed fra In-Italia. Tusind tak for det.

Læs mere
 
search map