Hotel i Positano på Amalfikysten

Hotel Il Gabbiano

 
Hotel Il Gabbiano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Il Gabbiano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Positano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Gabbiano er et hyggeligt lille familieejet hotel, som ligger i centrum af Positano med en fantastisk udsigt over byen og havet.

Et indbydende hotel

Hotellet blev renoveret i 2003 og er enkelt og pænt indrettet. Der er indgang direkte fra den lille vej, som snor sig ned gennem hjertet af Positano, og derfor er der stort set ingen gennemkørselstrafik, bortset fra de få turister, der forvilder sig ned i byen, eller som er på vej til deres hotel. Da hotellet samtidig ligger ned ad bjergsiden under vejen, generes man stort set ikke af trafikstøj.

Læs mere om Hotel Il Gabbiano

Ankom med bil eller bus

Parkering kan finde sted langs vejen mod betaling, hvis man ellers kan finde plads. Alternativt er der flere store parkeringshuse i Positano. Kommer man med offentlig transport, kan man stå af den lille lokale bus, stort set uden for døren. Da hotellet ligger forholdsvis højt oppe i byen, må man beregne en mindre spadseretur for at komme ned til stranden (ca. 500 trappetrin).

Nyttige faciliteter

Hotel Il Gabbiano har en lille reception med wi-fi-zone, bar, morgenmadsrestaurant og opholdsstue. De i alt 20 værelser er pænt men enkelt indrettede, og alle har balkon eller terrasse og havudsigt. Værelserne har telefon, TV og bad med brus og toilet, ligesom flere værelser har aircondition.

Skjul teksten
 
 
search map