Hotel i Positano på Amalfikysten

Hotel Eden Roc

 
Hotel Eden Roc er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Eden Roc er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Positano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Eden Roc er bygget direkte ind i klipperne på bjergsiden i Positano og tilbyder et fantastisk kig over byen og havet. Hotellet ligger på selve kystvejen, og samtidig tager det blot ca. 10 minutter at gå ned til centrum og stranden.
Måske skal vi lige gøre opmærksom på, at Positano er meget kuperet, så det er en fordel at være godt gående. I centrum med de små hyggelige gader finder du et godt udvalg af butikker, kunstgallerier, den lokale kirke og stranden og havnen, hvor du kan slappe af eller tage båden til Capri eller Amalfi. Få skridt fra hotellet finder du også stoppestedet til den lokale bus, som forbinder byerne Sorrento og Amalfi, og hvor du også kan stå på den lille minibus, som kører rundt i selve Positano og til de nærliggende landsbyer. Der er kun en enkelt vej som kører gennem selve byen, og resten fungerer som fodgængerzone. Stemningen i byen er hyggelig og i sommersæsonen, er der en helt særlig atmosfære.

Positano er et godt udgangspunkt hvis du vil udforske Amalfikysten og den nærmeste omegn. Du kan leje en scooter og tage på tur, ligesom flere af de berømte filmstjerner, som vælger at holde ferie i byen har for vane, men du kan naturligvis også leje en bil. Det er forholdsvis enkelt at komme til steder som Pompeji, Napoli, Sorrento, Amalfi og vulkanen Vesuv, men også til øerne Capri og Ischia. Hvis du hører til de aktive, kan du også tage på vandretur på Gudernes sti, som begynder blot et par kilometer fra Positano. Det er en helt fantastisk tur, som fører dig højt op i bjergene med ubetalelige udsigter over Amalfikysten.

Varm gæstfrihed

Hotel Eden Roc tilbyder alt hvad du har brug for til en dejlig ferie i Positano. Gæstfriheden og personalets venlighed er enestående og komplimenteres af den gode service og mange faciliteter. Swimmingpoolen er et dejligt sted at slappe af med en kølig drink og nyde udsigten. Drøm dig væk på din behagelige solseng og læs evt. den bog du længe har drømt om. Hvis du har flere behov, kan du evt. forkæle dig selv med en omgang massage i wellness centret, hvor der også er dampbad og et lille fitness center.

Læs mere om Hotel Eden Roc

Et fantastisk "wakeup call"

At vågne op på Hotel Eden Roc er en fest, og det at indtage den gode morgenmad udendørs på terrassen med den skønne udsigt, er en helt særlig oplevelse. Hvis du planlægger at nyde dine måltider i hotellets restaurant, er det muligt både til frokost og middag, og du kan naturligvis spise på terrassen med den gode udsigt. Køkkenchefen fremtryller dagligt spændende retter fra det lokale køkken inkl. hjemmelavede desserter. I dagen løb kan du naturligvis også få en let snack på terrassen. Du kan indtage din aperitif eller en drink efter middagen i den hyggelige amerikanske bar. Kommer du til Positano i bil, skal du være opmærksom på, at det kan være svært at finde parkering, men der er flere parkeringshuse mod betaling i området. Der er wi-fi på hele hotellet uden betaling.

Smagfuldt indrettede værelser og suiter med balkon

Der er kun 25 værelser og suiter på Hotel Eden Roc, så det er ikke noget stort hotel. Alle værelser har havudsigt og balkon og er forholdsvis rummelige. Værelserne har aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks, telefon, skrivebord, og så er der nogen som også har en opholdsafdeling med sofa. Badeværelserne har toilet, bruser eller badekar og hårtørrer og enkelte har også en jacuzzi.

Læs om værelserne på Hotel Eden Roc

Skjul teksten
 
 
search map