Hotel i Positano på Amalfikysten

Hotel Covo dei Saraceni

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En fantastisk beliggenhed

Covo dei Saraceni har en enestående beliggenhed i centrum af Positano direkte ved havet og byens største strand. Udsigten er fantastisk, og rent faktisk er der slet ikke behov for at forlade hotellet under din ferie, for du har allerede alle de services du kan få brug for. Selv hvis du ønsker at tage på stranden, tilbyder hotellet naturligvis privat strand lige uden for døren. Positano er en af de mest attraktive byer på Amalfikysten, så bedre bliver det ikke.

Swimmingpool med udsigt

Covo dei Saraceni er et af de hoteller, hvor du bare har lyst til at bo. Service, gæstfrihed og faciliteter er på et meget højt niveau, og vi er helt sikre på, at du kommer til at nyde din ferie. Fra poolen kan du beundre det fine panorama over Positano og havet. Hvis du kan løsrive dig fra udsigten, er det også det oplagte sted at hygge sig med en god bog, tage en lur eller bare nyde en forfriskning fra poolbaren, mens du kigger ud over havet. Der er to swimmingpools på stedet, som bl.a. inkluderer en såkaldt infinity pool, hvor temperaturen afpasses til den udendørs temperatur, så du altid er sikker på, at det er behageligt at tage en dukkert. I lavsæsonen er det opvarmet. Der venter naturligvis også en bekvem solseng og en parasol på dig.

Spis godt på hotellets egne restauranter

Til frokost kan du nøjes med at gå de 25 meter til pool restauranten, hvor der serveres gode traditionelle og regionale retter. Når det bliver mørkt, og solen er gået ned, er det også et fantastisk sted at nyde en uforglemmelig middag. Hvis du foretrækker en hurtig middag eller blot en pizza, kan du frekventere Brasseriet i stueetagen, hvor der også er terrasse ud til stranden. Hvis du interesserer dig for det lokale køkken, har du også mulighed for at bestille et madlavningskursus på selve hotellet. Andre aktiviteter i lokalområdet kunne være tennis, fitness, vandreture, dykning og hesteridning samt guidede ture til fods eller med bil. Der er naturligvis gratis wi-fi på hele hotellet. Hvis du kommer med bil, skal du være opmærksom på, at det ikke er muligt at parkere ved hotellet.

Mange spændende udflugtsmuligheder

Fra Covo dei Saraceni er du kun få skridt til byens centrum med de mange små butikker, gallerier og byens kirke. Skal du på stranden eller med båden til Capri, Amalfi, Sorrento eller andre steder på kysten, bor du i første parket. Der er kun en enkelt kørevej gennem Positano, mens resten af byen er fodgængerzone. Der er en rigtig hyggelig atmosfære i byen med de mange små og stejle gader, og i sæsonen er der ret livligt, hvilket vi er sikre på, at du vil sætte pris på. Positano er også et godt udgangspunkt, hvis du har lyst til at udforske Amalfikysten og resten af lokalområdet. Du kan leje en scooter, en bil evt. med privatchauffør, eller tage på en organiseret udflugt. Følgende steder er lette at nå fra Positano: Amalfi, Ravello og Sorrento men også øerne Capri og Ischia samt naturligvis vulkanen Vesuv og den gamle romerske ruinby Pompeji. Hvis du hører til de aktive, er der gode muligheder for vandreture i området. Den mest berømte rute på Amalfikysten hedder Gudernes sti, og begynder i den lille by Nocelle, som ligger i bjergene over Positano. Her kan du på en 3-timers vandretur opleve nogle af de mest fantastiske udsigter på hele Amalfikysten. Hvis du har lyst til at sejle, har du også mulighed for at bestille en tur med hotellets private båd.

Læs mere om Hotel Covo dei Saraceni

Fine lyse værelser

På Hotel Covo dei Saraceni er der i alt 66 rummelige og komfortable værelser i flere forskellige kategorier og de fleste har egen balkon eller terrasse. Derudover har de aircondition, satellit TV, gratis wi-fi, minibar, værdiboks, skrivebord samt badeværelse med de berømte Vietri-kakler, toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer og toiletartikler. Nogle af de bedre værelseskategorier har oven i købet terrasse med privat jacuzzi.

Læs om værelserne på Hotel Covo dei Saraceni

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map