Hotel i Positano på Amalfikysten

Hotel Conca d'Oro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bygget på en stor terrasse

Midt i bjergene i udkanten af Positano finder du det lille trestjernede Hotel Conca d'Oro med den fantastiske udsigt over Amalfikysten og Positano by. Beliggenheden gør, at det som udgangspunkt er rimelig vigtigt at være godt gående, for alt i Positano ligger på en bjergside, og fra vejen er der 103 trin op til hotellet.

Der er et stykke ned til stranden og byens historiske centrum, så du skal regne min. et kvarter afhængig af dagsformen, eller du kan vælge at tage den lille lokale minibus, som kører gennem byen flere gange om dagen. Positano er kendt for de mange snoede trappestier, som forbinder byens forskellige områder med de imponerende klipper, som knejser højt over byen. Hver kvadratmeter er udnyttet til byggeri. Husene ligger tæt på bjergsiden og er der endelig et lille stykke land, benyttes det til frugt og grøntsager som trives fint i den vulkanske jord. At bo på Hotel Conca d'Oro er ensbetydende med en fantastisk beliggenhed, hvorfra du kan besøge Amalfikystens highlights som Sorrento, Vesuv, Pompeji, Amalfi, Ravello og øerne Ischia og Capri. Hvis du sætter pris på at vandre, finder du den spektakulære vandrerute Gudernes Sti kun 2 km fra Hotel Conca d'Oro.

Slap af og nyd udsigten

Hotel Conca d'Oro tilbyder god komfort til en rimelig pris, og vi er sikre på, at du vil sætte pris på personalets velkomst og gæstfrihed. Og det begynder faktisk så snart du er ankommet, for personalet hjælper dig gerne med at bære din bagage op til dit værelse, og tro os, det kommer du til at sætte pris på, hvis ikke du rejser let. Servicen er god, og så snart du er fremme, kan ferien begynde. Sæt dig med et glas prosecco og nyd udsigten fra en solstol, tag et dyp i jacuzzi'en og bestil en snack, og måske får du også tid til at læse en bog, for det er helt sikkert, at du hurtigt kommer ned i gear.

Restauranten på Hotel Conca d'Oro er specialiseret i de traditionelle retter på Amalfikysten og det gælder både fisk og kød. Der er en indendørs restaurant men også en udendørs terrasse, hvor du kan nyde både morgenmad, frokost og middag akkompagneret af den fantastiske udsigt. At vågne op og gå til ro med denne udsigt vil gøre din ferie til en enestående oplevelse. Kommer du til Positano i bil, er der mulighed for parkering i et af de lokale parkeringshuse mod betaling. Der er gratis wi-fi på hele hotellet.

Læs mere om Hotel Conca d'Oro

Dejlige værelser i klassisk stil

Hotellet har i alt 38 værelser i forskellige kategorier, som er indrettet i traditionel stil. Flere alle har havudsigt og flere har balkon eller terrasse. Alle har aircondition, satellit TV, wi-fi og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Lejligheden ligger tæt på hotellet, og du har adgang til hotellets faciliteter. Lejligheden har en stue og en hems.

Læs om værelserne på Hotel Conca d'Oro

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map