Anmeldelser af Hotel Casa Albertina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Casa Albertina

Læs personlige anmeldelser af Hotel Casa Albertina som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Casa Albertina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Niels Jon og Anne fra Farum boede på Hotel Casa Albertina i Positano fra d. 26. til d. 29. september 2007.

Allerførst – Vi har været MEGET tilfredse med jer. Vi har fået mange gode og konstruktive råd – både pr telefon og i mail – altid hurtige og venlige svar.
Vi startede med bil lejet via Maggiore – alt gik fint – god bil ,hurtig betjening i lufthavnen . Derefter gik turen til Cassino og Monte Cassino – her havde I ikke hotel , men vi fik et par adresser og benyttede Hotel La pace . Spændende sted med besøg i klostret på toppen af et bjerg – Det kunne være en mulighed for jer ? Tilpas afstand i bil fra Roms lufthavn , når man ankommer sent på eftermiddagen.
Positano : Hotel Casa Albertina. Et vidunderligt hotel – smukt værelse og en betagende udsigt ud over vandet. Bilen blev sat i garage for os og bagagen båret op af de mange trapper. Om aftenen middage på terrassen med udsigt til vandet og byen , der klatrer op ad bjergsiden . At fuldmånen kom op bag bjergryggen gjorde ikke oplevelsen ringere . Meget venlig og hjælpsom betjening . Byen er hyggelig og så kunne vi oven i købet bade fra stranden. På vejen tilbage til Rom besøgte vi Pompei – en fantastisk oplevelse .
Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map