Hotel i Positano på Amalfikysten

Hotel Casa Albertina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I det hele taget er Hotel Albertinas terrasse nok et sted, hvor du kommer til at tilbringe en del tid på din ferie. Et skønt sted blot at sidde og se på byens liv, stranden og bare nyde tilværelsen.

Hvis du er glad for at tage på stranden, men ikke så let til bens (f.eks. kørestolsbruger, eller hvis du er afhængig af at kunne have en klapvogn med rundt) foreslår vi, at du vælger en anden destination. Der er temmelig mange trapper at bestige, når du skal fra byen til hotellet. Tidsmæssigt tager det dig ca. 20 minutter at komme ned til byen, og 10 minutter til stranden. Man kan sige, at det er prisen for den formidable udsigt: Du skal være glad for gåture, hvis du gerne vil tilbringe alle dine aftener i centrum. Dog er der også andre muligheder for at smage på god mad: Inden for 100 meters afstand finder du to restauranter at vælge imellem.

Lorenzo tager sig godt af dig

Casa Albertina er et familiedrevet hotel, og Lorenzo er din vært, som tager sig godt af dig. Han er utroligt glad for at kunne hjælpe sine gæster med gode råd og tips til udflugter eller informationer om omgivelserne. Du befinder dig kun 16 km. fra Amalfikysten, så her er meget at opleve.

Hotellet er lille og har en personlig stemning over sig, og ud over den skønne solterrasse, hvor du kan nyde din morgenmad, byder det på mange andre faciliteter, der øger din komfort. Der er Wi-Fi overalt på hotellet, og baren serverer dejlig kaffe om morgenen eller, hvis du har lyst, forfriskninger i løbet af eftermiddagen.

Godt at vide

Hotellet har en aftale med et nærliggende parkeringshus (mod betaling), hvis man kommer i bil.

Kun 10 hyggelige værelser

Hotel Casa Albertina tilbyder kun 10 værelser. De fleste af dem har havudsigt samt terrasse eller balkon. Enkeltværelserne har dog ikke. Som nævnt ovenfor, er udsigten storslået. Værelserne er udstyret med fladskærms-tv, aircondition og privat badeværelse. Du kan vælge mellem continental (toast m. smør/marmelade) eller American breakfast (toast, røræg, pølser, skinke, pålæg, mv.).


Læs mere om Hotel Casa Albertina

VIGTIGT: Hotellet accepterer ikke børn under 8 år.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Savoia

Positano, Campania

Hotel Reginna Palace

Maiori, Campania

Hotel Pietra di Luna

Maiori, Campania

Anbefalinger til dig

Hotel Ariston

Taormina, Sicilien

Palazzo Vingius

Minori, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Campania

search map