Hotel i Positano på Amalfikysten

B&B Casa Teresa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ejeren af B&B Casa Teresa hedder naturligvis Teresa, og det er hende og hendes to voksne børn som tager hånd om dig under din ferie i centrum af Positano. At bo på Casa Teresa som kun har 8 værelser, er lige som at flytte ind hos en privat familie, hvor tiden har stået stille i mange år. Når det så oven i købet er en italiensk familie, betyder det, at du vil blive taget imod med åbne arme og stor gæstfrihed. At du så også må tage med, at engelskkundskaberne er begrænsede, gør blot det hele endnu mere charmerende.

Gode udflugtsmuligheder

Hvis du vælger at bo på Casa Teresa, skal du være opmærksom på, at der er ca. 80 trappetrin fra vejen, som du skal forcere med din bagage, men under alle omstændigheder er der mange trapper i Positano. Til gengæld stopper lokalbussen lige oppe på vejen, hvis du vælger at komme med offentlig transport, hvilket vi anbefaler, da det kan være svært at finde parkeringsmulighed i Positano. Der er dog et par offentlige parkeringspladser i nærheden, hvor du kan parkere mod betaling, hvis der er plads. Med lokalbussen, eller scooter, som kan lejes i umiddelbar nærhed, kan du komme til de små landsbyer i omegnen, men også til Sorrento og Amalfi, hvorfra du kan komme videre rundt i området. Fra "havnen" i Positano kan du også tage båden til både Amalfi, Salerno og til øen Capri, som naturligvis er et must, når du holder ferie på disse kanter. Fra Sorrento kan du tage lokaltoget Circumvesuviana til både Pompeji og Napoli, som jo i sig selv, er en hel rejse værd.

En skøn terrasse med kig til havet

At vågne op om morgenen, og som noget af det første møde Teresas glade smil, er ikke så tosset endda. Sammen med sine børn tager hun kærlig hånd om den lille bed and breakfast, og sørger for, at du får en fantastisk ferie. Du begynder dagen på den dejlige terrasse med god hjemmelavet italiensk morgenmad, hvilket i dette tilfælde betyder en overvægt af hjemmelavede kager. Du kan naturligvis også få en frisklavet cappuccino eller espresso, mens du nyder din morgenmad og udsigten. Du kan ikke spise frokost eller middag på B&B Casa Teresa, men der er flere restauranter langs vejen og tæt på dit overnatningssted, hvis ikke du foretrækker at gå en tur ned i centrum. Selv om stedet på mange måder er lidt gammeldags, er der gratis wi-fi på hele Casa Teresa.

Læs mere om B&B Casa Teresa

Gammeldags værelser med stil

B&B Casa Teresa har kun 8 værelser som er fordelt i hovedbygningen og et tilstødende annex, som ligger blot 3 minutters gang fra hovedbygningen. Alle værelser er holdt i samme stil som selve lejligheden, så gammeldags men hyggeligt og alligevel komfortabelt. Værelserne har satellit TV, loftsvifte og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Værelserne på B&B Casa Teresa

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map