Feriebolig i Positano på Amalfikysten

Alcione Residence

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det perfekte sted til at udforske Amalfikysten

Hvis du vil bo i Positano, som er en af de mest eksklusive byer på hele Amalfikysten, og du samtidig gerne vil have en rimelig pris, er Alcione Residence en mulighed. De tilbyder både hotelværelser og en enkelt lejlighed og der er kun ca. 10 minutters gang til stranden og centrum. At vælge at bo i Positano betyder samtidig, at du skal være rimelig godt gående, for byen er bygget på en bjergside, og de mange små hyggelige gader forbindes med trapper. Alcione Residence ligger rigtig godt, og som nærmeste nabo til det 5-stjernede Hotel Le Sirenuse, så chancen for at møde en berømt filmstjerne på din morgentur i området, er absolut til stede. Fra Alcione er der kun en kort spadseretur til centrum, hvor der er et godt udvalg af butikker, en kirke samt stranden, hvor du kan slikke sol og havnen, hvorfra du kan tage båden til Capri, Amalfi og Salerno.

Et par minutters gang fra Alcione finder du busstoppestedet, hvorfra du kan tage lokalbussen til både Sorrento og Amalfi. Der er kun en enkelt vej, som kører gennem centrum af Positano, og resten af byen er fodgængerzone. Stemningen i byen er helt speciel med alle de små snoede og stejle gader, og de mange former for events i sommerens løb, vil du føle dig godt underholdt. Positano har en meget central beliggenhed, hvis du vil udforske kysten omkring dig. Du kan leje en scooter, en bil eller tage på arrangerede udflugter. Det er forholdsvis let at nå de følgende udflugtsmål: Pompeji, Napoli, Sorrento, Amalfi, øerne Capri og Ischia, og så er vulkanen Vesuv naturligvis et must. Hvis du hører til de aktive som er glade for at vandre, kan vi også anbefale Gudernes sti, som er en af de mest spektakulære vandreruter på hele Amalfikysten. Den er ikke bare utrolig smuk, men du kommer også dybt ind i bjergene og har fantastiske kig ud over havet.

Nyd morgenmaden på din egen terrasse

Alcione Residence er et mindre sted med stor gæstfrihed. Der er ikke mange faciliteter, men dog en reception, hvor personalet hellere end gerne vil hjælpe dig med bestilling af ture og spørgsmål. Dagen starter med en god morgenmad, som bliver serveret på dit værelse eller din balkon. Så drøm dig væk mens du nyder din appelsinjuice og de hjemmebagte kager. Til frokost og middag kan du selv kokkerere, hvis du vælger at bo i lejlighed, men vi anbefaler at du prøver en af de mange gode og hyggelige restauranter i centrum, eller de mere lokale steder i de små nærliggende bjergbyer. Hvis du kommer i bil skal du være opmærksom på, at du ikke kan parkere på stedet, men vil være henvist til et af de offentlige parkeringshuse i nærheden. Der er gratis wi-fi på området.

Læs mere om Alcione Residence

Værelser på Alcione Residence

Alcione Residence har 11 værelser holdt i den typiske stil på Amalfikysten. Alle værelser har klinkegulve, lyse farver. Værelserne har satellit TV, aircondition, værdiboks, minibar samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om lejlighederne på Alcione Residence

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map