Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Positano ligger vidunderligt placeret langs Amalfikysten og er en anerkendt turismedestination.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Turister

Omkring år 1000 flygtede grækerne fra Paestum hertil, da omgivelserne her gjorde det lettere at forsvare området imod saracenernes angreb, og på kort tid blev den således en vigtig kystby. Tilstrømningen af turister - som i sin tid udelukkende bestod af adelige familier - er langsomt, men støt vokset. Især i 1950’erne tog tilstrømningen af amerikanske turister mærkbart til, efter at den amerikanske forfatter John Steinbeck malende beskrev sin fascination af byen i det berømte amerikanske modeblad Harper’s Bazaar.

Læs mere om Positano

Smuk og farverig

I dag lever dette gamle fiskerleje næsten udelukkende af turisme og kunstnere fra hele verden, der vælger at opholde sig i kortere eller længere tid i denne smukke og farverige by. Fascinationen af byen lever stadig i bedste velgående hos Positanos besøgende.

Vi anbefaler...

Vi anbefaler at man besøger Santa Maria Assunta Kirken og den Romerske Villa samt de berømte og elegante atelierer med det farverige og særprægede modetøj – à la Moda Positano. Her er to strande i byen for de der holder af at dase i solen og for de mere aktive kan vi anbefale en vandretur mellem Positano og Praiano ad Gudernes Sti (Sentieri degli dei).

Udflugter

Bor man i Positano ligger man også godt for udflugtsmål til bl..a Napoli og Sorrento samt Amalfikystens andre byer. Der går bl.a. både til Salerno, Amalfi, Sorrento og Napoli i højsæsonen.

Sejlplaner kan findes her:
http://www.metrodelmare.com

Skjul teksten
 
 
search map