Ferieboliger og hoteller ved Pompei

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tæt på kystens perler

Byen ligger syd for Napoli og syd for den dvalende vulkan Vesuv. Herfra kan du nemt fortsætte din ferie til smukke byer som Sorrento, Amalfi, Positano og Ravello. De pragtfulde øer Ischia og Capri på hver sin side af Napoli-bugten er også udflugtsmål, du sent vil glemme.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Amalfikysten som udgangspunkt

Den nuværende by er delt i den gamle del som er den historiske arkeologiske udflugtsmål og den nye del som har ingen særlige træk, og ligner de fleste andre småbyer omkring Napoli, som er druknet i cementklodser. Så med mindre men har tænkt sig at tilbringe flere dage i den store arkæologiske park - og det er der bestemt materiale til, - så anbefaler vi ikke, at man bor her. Der er nemlig kun kort afstand til den skønne Amalfikyst med de mange charmerende byer eller til Sorrento og Napoli, som også er glimrende udgangspunkter for et besøg i antikkens Pompei.
Hvis du får lyst til også at besøge Vesuv, kører der faktisk en bus imellem Pompei og Vesuv.

Læs mere om Pompei

Skjul teksten
 
 
search map