Hotel i Pogerola på Amalfikysten

Grand Hotel Excelsior

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Grand Hotel Excelsior ligger i forbindelse med Pogerola, en lille by ovenfor den smukke Amalfikyst. Selve Amalfi centrum ligger 5 kilometer i bil fra hotellet og kan nås ad en vandresti ned af bakken (ca. 50 minutters gang) eller med bus..

Hotellets faciliteter og placering

Blandt hotellets faciliteter kan vi nævne en pool med tilhørende soldæk og bar, have med citronlund, mødelokale, restaurant med panoramisk udsigt samt flere smukke terrasser med et betagende vue, og ikke mindst privat strand (mod afgift), hvortil der afgår shuttlebus. Badehåndklæder og beach-pas udleveres ved henvendelse i receptionen.

Hotellet fremstår majestætisk med ekstravagante detaljer som lysekroner og anden udsmykning fremstillet i glas fra Murano ved Venedig. I blandt det mondæne ses årenes gang i krogene, men ikke noget der forstyrrer det primære indtryk af hotellet, takket være den vidunderlige beliggenhed over Amalfikysten. Hotellet har en strategisk beliggenhed med storslået udsigt over bugten, i et område der tilbyder mange barer og restauranter samt parker, hvor du kan nyde citrontræer og blomster, der er typiske for denne kyst.

Læs mere om Grand Hotel Excelsior

Morgenmadsrestaurant og god traditionel kost

Hotellets restaurant serverer god mad som italienerne er vant til at få hos deres mor: Der er god variation mellem retterne, og råvarerne er meget gode i forhold til prisen. Vinkortet er ikke særlig stort, men der er gode lokale vine at vælge imellem. Morgenmadsrestauranten ligger i nederste etage, og her finder man en stor buffet med både kager, croissanter, pålæg, ost, corn-flakes, müsli, youghurt, frugt og lidt mere. Både aftensmad og morgenmad kan nydes udendørs, så længe vejret tillader det, da begge spisesale har udgang til en lang terrasse med havudsigt.

Værelser i traditionel stil

Værelserne er alle rummelige og har en gammeldags indretning. De er alle udstyret med aircondition, digitalt tv, skrivebord, minibar, telefon - og badeværelserne har hårtørrer. Hotellets store styrke er værelsernes terrasse (ikke alle værelser har terrasse), der både er meget store og har en flot udsigt enten over selve Amalfi eller over kystlinjen mod Praiano og Positano.

Læs om værelserne på Grand Hotel Excelsior

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Grand Hotel Excelsior

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel Excelsior som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel Excelsior. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Grand Hotel Excelsior

Fantastisk udsigt

Rigtig flot hotel der er holdt i klassisk italiensk stil. Beliggenheden uden for Amalfi by er helt optimalt. Der er roligt, og man kan nemt gå op til Pogerola by, hvor man kan nyde en god aftensmad til ingen penge. Hotellets gratis shuttlebus er en super ydelse, der gør det nemt at komme ind til byen.
Morgenmaden var fin. Der er et ok udvalg ift. det er Italien.
Udsigten fra balkonen var alle pengene værd, og det eneste minus ved hotellet er, at der ikke lige er mulighed for at lave en kop kaffe på værelset. Man kunne godt bestille en fra baren, men så skulle de have 3 euro oven i for at levere den op på værelset. Så blev kaffen lige pludselig lidt dyr.
Alt i alt en rigtig dejligt hotel.

Læs mere

Fantastisk

Læs mere

Bedømmelse af Grand Hotel Excelsior

Læs mere

Fantastisk udsigt, ingen Internet

Hotellet har generelt en fantastisk udsigt fra næsten alle værelser, desværre ikke fra det vi fik - værelse 709. Vi havde bestilt et værelse til 3 voksne, hvilket beskød at den tredje seng var i entréen ud for badeværelset. På værelse 709 var der ikke Internet og vi hørte at andre også var uden Internet. Det virkede nogle gange i receptionen. Gæster der havde været på hotellet tidligere sagde at der altid var problemer med Internettet. Dette var ikke godt da vi havde en nyforelsket teenager med. Lækker morgenmad, men kaffen blev desværre serveret lang tid efter den var bestilt. Restauranten havde et begrænset menu om aftenen. Poolen var desværre lukket, hvorfor de tilbød gratis adgang til deres private strand der normalt koster 10 euro. Hotellet har shuttlebus til strand og Amalfi by hvilket var rigtig godt da der er begrænset parkering. Vejene er smalle med mange hårnåle sving og trafikken er meget intens.

Læs mere

Fantastisk udsigt

Skønt hotel som har en fantastisk beliggenhed med den mest breathtaking udsigt, uanset om man befinder sig på værelsets balkon, poolområdet eller restauranten. Dejlig morgenmadsbuffet, venligt personale og en shuttlebus-service, som bringer dig ned til den private strand og byen på kort tid.

Læs mere

Meget godt

Et hotel med god service og venligt personale. Perfekt beliggenhed lige over Amalfi med fantastisk udsigt over kysten. Det hjælper, hvis du har en bil. Ikke noget problem med parkering, da hotellet tog sig af det, hvis der ikke var nogen parkeringsplads til rådighed. Vi boede i en junior-suite med rummelige værelser og en privat terrasse, som var meget charmerende.

Læs mere
 
search map