Hotel i Pogerola på Amalfikysten

Grand Hotel Excelsior

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Grand Hotel Excelsior ligger i forbindelse med Pogerola, en lille by ovenfor den smukke Amalfikyst. Selve Amalfi centrum ligger 5 kilometer i bil fra hotellet og kan nås ad en vandresti ned af bakken (ca. 50 minutters gang) eller med bus..

Hotellets faciliteter og placering

Blandt hotellets faciliteter kan vi nævne en pool med tilhørende soldæk og bar, have med citronlund, mødelokale, restaurant med panoramisk udsigt samt flere smukke terrasser med et betagende vue, og ikke mindst privat strand (mod afgift), hvortil der afgår shuttlebus. Badehåndklæder og beach-pas udleveres ved henvendelse i receptionen.

Hotellet fremstår majestætisk med ekstravagante detaljer som lysekroner og anden udsmykning fremstillet i glas fra Murano ved Venedig. I blandt det mondæne ses årenes gang i krogene, men ikke noget der forstyrrer det primære indtryk af hotellet, takket være den vidunderlige beliggenhed over Amalfikysten. Hotellet har en strategisk beliggenhed med storslået udsigt over bugten, i et område der tilbyder mange barer og restauranter samt parker, hvor du kan nyde citrontræer og blomster, der er typiske for denne kyst.

Læs mere om Grand Hotel Excelsior

Morgenmadsrestaurant og god traditionel kost

Hotellets restaurant serverer god mad som italienerne er vant til at få hos deres mor: Der er god variation mellem retterne, og råvarerne er meget gode i forhold til prisen. Vinkortet er ikke særlig stort, men der er gode lokale vine at vælge imellem. Morgenmadsrestauranten ligger i nederste etage, og her finder man en stor buffet med både kager, croissanter, pålæg, ost, corn-flakes, müsli, youghurt, frugt og lidt mere. Både aftensmad og morgenmad kan nydes udendørs, så længe vejret tillader det, da begge spisesale har udgang til en lang terrasse med havudsigt.

Værelser i traditionel stil

Værelserne er alle rummelige og har en gammeldags indretning. De er alle udstyret med aircondition, digitalt tv, skrivebord, minibar, telefon - og badeværelserne har hårtørrer. Hotellets store styrke er værelsernes terrasse (ikke alle værelser har terrasse), der både er meget store og har en flot udsigt enten over selve Amalfi eller over kystlinjen mod Praiano og Positano.

Læs om v√¶relserne på Grand Hotel Excelsior

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map