Hotel i Pogerola på Amalfikysten

Grand Hotel Excelsior

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Grand Hotel Excelsior ligger i forbindelse med Pogerola, en lille by ovenfor den smukke Amalfikyst. Selve Amalfi centrum ligger 5 kilometer i bil fra hotellet og kan nås ad en vandresti ned af bakken (ca. 50 minutters gang) eller med bus..

Hotellets faciliteter

Blandt hotellets faciliteter kan vi nævne stor pool med tilhørende soldæk og bar, citronlund, mødelokale, restaurant med panoramisk udsigt samt flere smukke terrasser med et betagende vue, og ikke mindst privat strand, hvortil der afgår shuttlebus - badehåndklæder og beach-pas udleveres ved henvendelse i receptionen. Hotellet fremstår majestætisk med ekstravagante detaljer som lysekroner og anden udsmykning fremstillet i glas fra Murano ved Venedig. I blandt det mondæne ses årenes gang i krogene, men ikke noget der forstyrrer det primære indtryk af hotellet, takket være den vidunderlige beliggenhed over Amalfikysten.

Morgenmadsrestaurant og god traditionel kost

Hotellets restaurant serverer god mad som italienerne er vant til at få hos deres mor: Der er god variation mellem retterne, og råvarerne er langt bedre end den beskedne pris - for ophold med halvpension - ville få én til at tro. Vinkortet er ikke særlig stort, men der er gode lokale vine at vælge imellem. Morgenmadsrestauranten ligger i nederste etage, og her finder man en stor buffet med både kager, croissanter, pålæg, ost, corn-flakes, müsli, youghurt, frugt og lidt mere. Både aftensmad og morgenmad kan nydes udendørs, så længe vejret tillader det, da begge spisesale har udgang til en lang terrasse med havudsigt.

Værelsernes fællestræk

Værelserne er alle rummelige men lidt gammeldags indrettet. De er alle udstyret med aircondition, digitalt tv, skrivebord, minibar, telefon - og badeværelserne har hårtørrer. Hotellets store styrke er værelsernes terrasse, der både er meget store og har en flot udsigt enten over selve Amalfi eller over kystlinjen mod Praiano og Positano.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Hotel Reginna Palace

Maiori, Campania

Pietra di Luna

Maiori, Campania

Anbefalinger til dig

Hotel Onda Verde

Praiano, Campania

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Hotel Il Gabbiano

Positano, Campania

Populært i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

Hotel Cristina

Sant' Agnello

search map