Feriebolig i Palinuro i Campania

Villa Mirella

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne flotte nye villa bærer tydeligt præg af, at ejeren selv står bag byggeriet og indretningen og endda selv bor her. Skønt huset er af nyere dato, har man indtrykket af at være i en ombygget villa fra 1500-tallet!

Hjælp lige ved hånden

Huset ligger tilbagetrukket fra vejen, så støj fra trafikken er begrænset. Gæsterne kan parkere deres biler på den overdækkede parkeringsplads. Desuden ligger der et supermarked ved indkørslen til huset, hvor man finder Villa Mirellas reception. Nærmeste sandstrand er ca. 1 km væk. Og har du det fint med at køre til oplevelserne, er der flere gode ting at tage sig til i området. Og som et ekstra plus, så bor ejerne (manden taler engelsk) selv i hovedhuset, så der er altid nogen hjemme.

Læs mere om Villa Mirella

Pool og kæmpe have

Det store svømmebassin på 7 x 14 meter er omgivet af en stor terrasse på hen ved 200 kvadratmeter. I den dejlige have, hvor over 3000 kvadratmeter dækkes af græsplæne, buske og frugttræer, findes et lille legeområde for børnene og grill.

Lejlighedernes placering og indretning

Villaens lejligheder er fordelt i flere bygninger rundt om svømmebassinet og ligger enten i stueetage, på første eller anden sal. De har alle - enten lige ved indgang eller i kort afstand - egen terrasse eller have udstyret med bord og stole. Alle lejlighederne har eget bad med bruser og føntørrer, satellit-tv, klimaanlæg og veludstyret køkken med ovn og fire gasblus.

Læs om lejlighederne på Villa Mirella

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map