Feriebolig i Palinuro i Campania

Villa Mirella

 
Villa Mirella er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Mirella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Palinuro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne flotte nye villa bærer tydeligt præg af, at ejeren selv står bag byggeriet og indretningen og endda selv bor her. Skønt huset er af nyere dato, har man indtrykket af at være i en ombygget villa fra 1500-tallet!

Hjælp lige ved hånden

Huset ligger tilbagetrukket fra vejen, så støj fra trafikken er begrænset. Gæsterne kan parkere deres biler på den overdækkede parkeringsplads. Desuden ligger der et supermarked ved indkørslen til huset, hvor man finder Villa Mirellas reception. Nærmeste sandstrand er ca. 1 km væk. Og har du det fint med at køre til oplevelserne, er der flere gode ting at tage sig til i området. Og som et ekstra plus, så bor ejerne (manden taler engelsk) selv i hovedhuset, så der er altid nogen hjemme.

Læs mere om Villa Mirella

Pool og kæmpe have

Det store svømmebassin på 7 x 14 meter er omgivet af en stor terrasse på hen ved 200 kvadratmeter. I den dejlige have, hvor over 3000 kvadratmeter dækkes af græsplæne, buske og frugttræer, findes et lille legeområde for børnene og grill.

Lejlighedernes placering og indretning

Villaens lejligheder er fordelt i flere bygninger rundt om svømmebassinet og ligger enten i stueetage, på første eller anden sal. De har alle - enten lige ved indgang eller i kort afstand - egen terrasse eller have udstyret med bord og stole. Alle lejlighederne har eget bad med bruser og føntørrer, satellit-tv, klimaanlæg og veludstyret køkken med ovn og fire gasblus.

Læs om lejlighederne på Villa Mirella

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Mirella

Læs personlige anmeldelser af Villa Mirella som ligger i Campania. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Mirella. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Villa Mirella

Alle tiders feriebolig

Feriestedet er indbydende og ligger i dejlige omgivelser med kort afstand til fødevarebutikker og
restauranter. Palinuro ligger i gåafstand, det samme gælder stranden. Hyggelig og velholdt have og pool. Alt personale meget venligt og imødekommende.

Læs mere

Skuffelse blev vendt til glæde

Da vi ankom viste det sig, at den lejlighed, vi havde reserveret OG betalt et halvt år i forvejen, ikke var tiltænkt os. Vi blev anvist en mindre med kun 2 soveværelser (vi havde bestilt den største) og med en dårligere terrasse. Vores frustration og skuffelse var selvfølgelig stor, og vi protesterede kraftigt. Efter en times betænkning havde ejeren Carmello en alternativ løsning til os, da han anerkendte, at der var sket en fejl, som han selvfølgelig beklagede meget. Vi blev tilbudt at bo i hans villa ved havet en km derfra istedet uden merpris. Det takkede vi selvfølgelig ja til, og endte med at have en skøn ferie i villaen.
Vi kan derfor ikke udtale os så meget om Villa Mirella, kun anerkende, at ejeren gør alt for at have tilfredse gæster. Vi nåede dog at bo 2 nætter i lejligheden, da villaen var optaget i weekenden.

Læs mere

Fantastisk lille perle i hyggelig badeby

Tommel op til Villa Mirella i Palinuro! Et utroligt afslappende sted med fuld service og alle bekvemmeligheder. Vi (familie med to børn, 7 og 9 år gamle) brugte en uge og vældig tilfredse. Gåafstand til Palinuro med mange skønne strande og bugter. Hyggelig lille midtby med stort udbud af restauranter og små rolige butikker. Næsten kun italienere der, hvilket føles fantastisk efter en gal uge på Amalfikysten.

Læs mere

Dejligt ophold

Vi har haft en dejlig ferie (2 uger) på Villa Mirella. Dejlig pool (meget ren), søde værter der på engelsk kunne anvise gode strande mv. Rigtigt godt supermarked lige ved siden af, hvor man til gode priser kan købe gode retter når man er lidt træt af "restaurent-mad". Godt at man kan leje en vaskemaskine for 5 euro....
Det eneste vi kunne falde over var, at mn selv skal betale for toiletpapir - lidt underligt og en rengøring i uge 2 havde været rart.
Gør dig selv den tjeneste at tage op til de små byer omkring Palinuro og tag en sejltur i grotterne.

Læs mere

Dejligt feriekompleks

Komforten i lejlighederne og det udstyr, man finder i dem, er af god kvalitet. Personalet er fremragende, ejerne ligeså, og det samme med restauranten og receptionen. Stedet er super og godt indrettet. Beliggenheden lige udenfor centrum af byen er perfekt, med en grønthandel lige ved siden af og et par naborestauranter. En del fantastiske strande (også sandstrande) inden for kort afstand, 5-10 minutter med bil. Der er et par smukke steder at besøge i omegnen: Byens centrum, den historiske landsby, osv....

Læs mere

Fantastiske uger i Palinura

Villa Mirelle anbefales på det stærkeste! Flot område, flotte lejligheder og flot poolområde, meget god service og god beliggenhed.

Læs mere
 
search map