Feriebolig i Palinuro i Campania

Villa delle Saline

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

La Villa delle Saline ligger lidt afsides og lige ud til vandet langs vejen, der kører langs med stranden ca. 1,2 km nord for Palinuro. I byen finder du indkøbsmuligheder og spisesteder, men du skal ikke forvente det vilde liv, medmindre du vælger at komme hertil i de første tre uger af august måned, når italienerne selv holder deres industriferie.

Lige ud til havet

Fra haven foran huset kommer man direkte på stranden. Stranden og havet ved huset kaldes det døde hav af de lokale, hvilket ikke går på saltindholdet, men på den rolige vandstrøm, der præger denne del af kysten. Skulle du være bekymret omkring trafikken fra vejen, så er det værd at vide, at der er ca. 30 meter fra huset til vejen, at huset ligger under vejens niveau, og at der er vegetation mellem huset og vejen. Trafikken er desuden ret beskeden i området med undtagelse af de første tre uger af august, som angivet ovenfor. Man kan ellers glæde sig til solnedgangen over havet, mens du griller og får et glas vin i haven.

Læs mere om Villa delle Saline

Fireværelseshus med 6/8 sovepladser:
- Huset er ca. 120 m² og består af rummelig opholdsstue med køkken (med opvaskemaskine samt ovn) og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng (til barn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og køjeseng, lille soveværelse med køjeseng og to badeværelser med toilet og bruser samt hårtørrer. Fra stuen er der udgang til overdækket (markise) terrasse med havebord, -stole og grill. Huset er desuden udstyret med aircondition og satellitfjernsyn. Der er ikke wi-fi internetforbindelse, men der gives mulighed for at låne - mod betaling af den brugte tid - en USB-nøgle, hvis man ønsker at holde sig forbundet til sin omverden.

Fra haven kommer man direkte ud til stranden uden at skulle gå over gaden. Det gør huset velegnet såvel til familier med børn, der kan nyde ferien uden pool, og til voksne der drømmer om at vågne op og nyde en promenade langs stranden til den nærmeste espresso-bar.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa degli Angeli

Conca dei Marini, Campania

Casaletto degli Aranci

Mirto, Sicilien

Anbefalinger til dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Campania

search map