Anmeldelser af Residence Trivento
Gruppe 2
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Meget sjovt for børnene

Positiv: Bebyggelsen var meget velholdt og den store pool var meget fin. Hver eftermiddag var der aktiviteter ved poolen, som vores børn, der er 10 og 12 satte meget pris på. For sporty børn er dette et godt sted; Der er en tennisbane, bordtennisbord og en (omend lidt slidt) hardcourt fodboldbane. Personalet var meget venligt og hjælpsomt. Der boede næsten kun italienerne på hotellet, som vi syntesvar sjovt, glad stemning blandt gæsterne! Vi havde en fantastisk udsigt fra vores lejlighed og nød at spise måltider ud på den store terrassen. Lejligheden var enkle, men god og ren. Hotellets restaurant var ok, men vi spiste der kun én gang, fordi en af ??vores børn er gluten intolerante og de ikke rigtig har noget, der passer.

Mindre godt: vi boede i område 2 og varmen og de meget stejle bakker der gjorde, at vi var mere eller mindre tvunget til at tage bilen til poolen. (Dog var stilheden og udsigten bedre i område 2, så ville jeg stadig vælge dette, hvis jeg vendte tilbage.) I In-Italias tekst siges det, at alle lejligheder har flot udsigt, men det er ikke sandt. Vi først fik en temmelig kedelig og mørk lejlighed med ingen udsigt, men fik efter klage lov at skifte til en kanon lejlighed.

Anbefaling til kommende gæster

Vi tog på en af de bådture, hotellet organiserede, det var vældig fint. Strandene omkring Palinuro er fantastiske. Vi syntes godt om Spiaggia Marinella, hvor vi lejede en vandcykel og tog til Boun Dormire stranden. Boun Dormire var en lille, men utrolig smuk strand med krystalklart vand.

Residence Trivento
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Rolig beliggenhed, men til havet må man tage bilen eller gøre brug af hotellets strandbus (som vi gjorde).
 
Selve indkvarteringen på Residence Trivento
Treværelseslejlighed med 7 sovepladser (gruppe 2 - stue / 1.sal)

Enkel standard, men udsigten fra terrassen var fantastisk.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Residence Trivento
 
search map